perjantai 3. kesäkuuta 2016

Uuden pikkuvessan sisustuksen suunnittelua

Moi!

Nyt kun uusi koti on tiedossa, alkoi tietysti armoton etäsisustaminen. Asunto on kahdessa kerroksessa, ja yläkerran  huonekaluja ollaan sommiteltu mielessä ja paperilla tiuhaan tahtiin.

Yläkerran pikkuvessan ilme on aikalailla selvä, ja värit siellä tulevat ainakin näin alkuun tekstiilien yms. osalta olemaan beige, valkoinen ja sininen. Seinät ovat valkoista laattaa, ja lattian laatoituksesta tulee harmaa. Pikkuvessa on nimensä veroinen, eikä sinne kamalasti mahdu mitään ylimääräistä vessanpöntön, lavuaarin ja suihkun lisäksi. Lavuaari uusitaan varmaankin jossain vaiheessa, nyt se on sellainen ihan perinteinen, eikä se tässä vaiheessa ole uusittavien kohteiden listan kärjessä.
kuva täältä
Edellinen asukas on liimannut lavuaarin yläpuolelle aika mielenkiintoisia kukkatarroja laattoihin, ja näin ollen hätäpäissäni tilasin kaakelitarrat Ruotsista, jos kukkaversiot eivät lähde nätisti irti. Kaakelitarrat muutenkin on aika kiva keksintö! Timanttitarrat sopivat ihan täydellisesti vessan suunniteltuun värimaailmaan.

kuva täältä
Lisäksi Vallilan veneranta-suihkuverho toistuu kauniisti sinisen sävyissä, ja tuo vähän merihenkistä fiilistä. Beige pyykkikori ja paperipussi vessapaperin säilytykseen viimeistelevät pikkuveskin ilmeen.

kuv täältä


kuva täältä
Vessan maton ajattelin vielä lähipäivinä virkata sinisestä trikookuteesta, sitten onkin kaikki tarvittava kasassa odottamassa muuttoa pikkuvessan osalta. Onneksi aina voi etukäteen jo suunnitella, vaikkakaan en ehkä malttaisi odottaa, miltä vessa näyttää valmiina!

Minkku

1 kommentti:

  1. Ihanat värivalinnat. Vedensininen on todella raikas väri märkätiloihin. :)

    VastaaPoista