perjantai 28. elokuuta 2015

Diy morsiuskimppu ja rintakukat

Moikka,

päädyin lopulta tekemään itse valkoisen kimppuni ja rintakukat isälleni, sulhaselle, bestmanille ja sulhasen isälle. Rintakukkien kesto ei ollut huippuluokkaa, mutta kimppu kesti hyvin jopa naimattomien hurjan taiston! :D Meni muuten kyllä niin oikeaan osoitteeseen, eli terkkuja Annalle täältä Curacaon kuumuudesta, hih!


Rintakukkiin tuli vielä lisäksi mustaa silkkinauhaa varsiin, mutta siitä ei tietenkään ole kuvaa. Niissä käytin terttuneilikkaa ja harsokukkaa. Sulhasella oli suurin, bestmanillä toiseksi suurin ja isit saivat yhden neilikan vieheet.

Kimpun varteen lisäsin pitsinauhaa viimeistelemään koko komeuden.

Mitäs tykkäätte?

Minkku2 kommenttia:

 1. Tosi kauniita! :) Olisi kyllä hyvää säästöä itsekkin tehdä kimput ja kukat. Mitenkä nuo rintakukat sitten kestivät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäät! :)

   Itse kukat kestivät tosi hyvin, tein ne jo torstaina valmiiksi ja säilytin niitä jääkaapissa. En tiedä sitten, oliko vika rintakukan muovisessa pohjassa vaiko tekijässä, mutta esimerkiksi isälläni lähti neulaosa jo irti ennen vihkimistä. Sujautettiin se sitten tyylikkäästi rintataskuun :D käytin tuota vihreää kukkateippiäkin ensimmäistä kertaa, ja voi olla että senkin olisi saanut jotenkin tukevammin pysymään.

   Jos haluat kokeilla tehdä itse, suosittelen lämpimästi Ruusu & Rautalanka verkkokauppaa, ystävällinen ja nopea palvelu, ja suht edulliset hinnatkin. :)

   Poista