perjantai 21. elokuuta 2015

Kiitoslahjat kaasoille

Moikka!

Ihan pakko vilauttaa, mitä kaasoille annoin kiitokseksi valtavasta panostuksesta niin polttareiden kuin häidenkin suhteen. Jospa joku vaikka saisi näistä vinkkiä omille lahjapohdinnoilleen!

 Itselleni tärkeinpänä ajatuksena lahjan suhteen oli jokin pysyvä muisto, mikä tässä tapauksessa onkin nuo Snö of Swedenin rannekorut. Koitin valita jokaiselle oman näköisensä korun, mistä muistuisi mieleen ensimmäisenä tietysti ystävyys, mutta myös hauskat ja mieleenpainuvat hetket yhdessä.

Fresita ei ehkä selittelyjä kaipaa, sitä tulee näiden upeiden naisten kanssa lipiteltyä silloin, kun on vähääkään aihetta juhlaan! Ja hääpäivän aamuna voisi olla juurikin sellainen Fresitan piccolopullon kokoinen hengähdyshetki.

Victoria's Secretin matkakokoiset coconut passion putelit oli ihan pakko ostaa, kun kaikki kolme tuntuvat tuosta tuoksusta pitävän. Suolasaippua on ehkä vähän yllättävä lisä kaasojen mielestä; en ole kerennytkään hehkuttaa kuinka loistava tuote se on! Itselläni se on ollut päivittäisessä käytössä muutaman kuukauden, ja pidän siitä ihan hulluna! Käytän sitä kasvojen puhdistukseen, ja kuivattaapa muuten näpytkin tehokkaasti. Suosittelen!

Viimeisinpänä halusin vielä kirjoittaa jokaiselle oman pienen kirjeen. Toisinaan on kovin hankala pukea sanoiksi tätä kiitollisuuden määrää, ja ajattelin yrittää saada niitä pään sisällä kumisevia sanoja paperille. Toivotaan, että onnistuin.

Huomenna se on sitten menoa!

Minkku

3 kommenttia:

 1. Hups, oli kyllä tarkoitus näyttää myös korut :D pitää lisätä se vielä tänne, kunhan pääsen kotikoneen ääreen.

  VastaaPoista
 2. Onpa kivat lahjat! Vastaanottajat tykkäsivät varmasti. Luin vastikään tuosta suolasaippuasta ja kovasti tekisi mieli testata. Mistä olet ne hankkinut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu onneksi taisi olla mieleiset. :) Ostin ne muistaakseni ihan jostain Cittarista, mutta löytyy ainakin muistakin isommista kaupoista, missä vain myydään saunatarvikkeita. Ei tosiaan maksa kovin montaa euroa, mutta hyödyt on sitäkin suuremmat. :)

   Poista