tiistai 17. toukokuuta 2016

Kesän reissua odotellessa

Moikka!

Ihanaa, kun on ainakin melkein jo kesä! Ja mikä parasta, kesäloman suunnittelu on aloitettu, ja matkakin varattu. Alkuperäinen matkakohde kesäksi oli Kroatia ja mahdollinen saarihyppely, mutta oltiin himppasen liian myöhään liikkeellä varausten suhteen, eikä jäljellä ollut mitään sopivaa järkevään hintaan. Kroatia täytyy joskus kokea, mutta tänä kesänä suunnataan Kreikkaan ja Samokselle Pythagorioniin.Olen kuullut, että paikkana Samos on oikein viehättävä. Aloitin saaren tutkailun jo Suomesta käsin, ja kaiken maailman nettisivut Samosta koskien on jo varmaankin koluttu muutamaan otteeseen. Turkin Kusadasiin tehdään ainakin päivän shoppailureissu, se kun on muutaman tunnin laivamatkan päässä. Olisin samaisella reissulla kovasti halunnut nähdä Santorinin, mutta toistaiseksi en ole onnistunut löytämään ainakaan suoraa laivayhteyttä sinne Samokselta. Täytyy varmaan kysellä vielä paikanpäällä, onko sellainen mahdollista, koska Santorini on omalla 'pakkojoskuspäästä'-TOP 10 listallani!

Samos tunnetaan mm. viineistään, ja niiden ystävänä on löydettävä tietysti viinitila, johon pääsisi tutustumaan. Tästäkin aiheesta oli jotenkin mahdoton löytää mitään informaatiota, tai sitten etsin tietoa ihan vääristä paikoista. Joka tapauksessa matkan tarkoitus on totaalinen rentoutuminen parhaassa seurassa ja minireissut myöskin saaren sisällä kuuluvat olennaisesti lomaohjelmistoon. Aiotaan kyllä nauttia tästä lomasta ihan täysillä! Kevät on ainakin omalta osaltani ollut niin kiireinen, että maisemanvaihdos tulee todellakin tarpeeseen ja salaa lasken jo jäljellä olevia työpäiviä. :DOnko kukaan käynyt Samoksella ja onko hyviä vinkkejä saarta koskien?

Minkku

Kuvat pinterest.

2 kommenttia:

  1. Itse en ole ollut, mutta sukulaiset kehuivat saarta kovasti. Varmasti ihana reissu tulossa. Mekin suuntaamme kesän aikana Välimeren lämmöstä nauttimaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo jee, ihanaa päästä reissuun, vai mitä! :) Mä luotan sun sukulaisiin! Kuvien perusteella myös vaikuttaa lupaavalta!

      Poista