torstai 28. tammikuuta 2016

Shoppailu Prahassa

Heippis!

En muista, mainitsinko jo aikaisemmin, mutta Prahan shoppailut jäivät aika vähäisiksi. Toki matkalaukussakaan ei ollut kovin paljoa tilaa, koska lähdettiin käsimatkatavaroilla reissuun, mutta olisi sinne nyt vähän enemmän ostoksia kuitenkin mahtunut. Muutamat joululahjat hankin sieltä, ja joutui oikein muistelemaan, mitä ostin itselleni.


Keskustasta löytyy Palladium-niminen ostoskeskus, jota hehkutettiin lähes kaikissa kommenteissa ja kirjoituksissa, mitä vain satuin lukemaan. 200 liikettä saman katon alla kyllä kuulostaakin aika vaikuttavalta, mutta mitäs me sitten siitä pidettiin? No jaa, on niitä parempiakin nähty. Koko pulju oli kierretty läpi ennätysnopeasti, ja mukaan oli siinä vaiheessa tarttunut vain nahkainen pikkulaukku. Joka muuten olikin äärimmäisen hyvä ostos! Olisi pitänyt olla kaukaa viisas ja ostaa toinen samanmoinen eri värisenä vielä, niin kiva se on. Tuota laukkukauppaa (Domi bags) voisin hehkuttaakin vaikka miten pitkään, koska palvelu oli myös ystävällistä ja asiantuntevaa, ja tuotteet vaikuttivat laadukkailta.


Yksi ihmetyksenaihe oli sisustusliikkeiden puuttuminen, vain yksi koriste-esinekauppa löydettiin kyseisestä kauppakeskuksesta. Tätä en kyllä sen kummemmin tutkinutkaan etukäteen, hyvin mahdollista, että sen tyyppiset kaupat sijaitsevat jossain muualla.

Palladium on kuitenkin kurkkaamisen arvoinen, vaikkei me sieltä löytöjä sen kummemmin tehtykään. Keskustan ostoskadulta löytyy myös lisää kauppoja koluttavaksi, jos Prahaan shoppailureissua suunnittelee!

Minkku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti