lauantai 13. kesäkuuta 2015

DIY paikkakortit

Moikka ja ihanan aurinkoista lauantaita!

Mulla on ollut aivan mahdoton viikko, olen suhahdellut ties missä töiden lisäksi, ja samalla hoitanut hirvittävän monta hääjuttua tällä viikolla! Nukun ilmeisesti sitten eläkkeellä.

 Kanttori ja pappi on tiedossa, ja kirkkoharjoituspäivä on myös lyöty lukkoon, samaten päivämäärä koemeikille ja koekampaukselle. Askartelulista lyhenee taas tänään, ja huomenna päiväreissu Tallinnaan, noutamaan Avivan muita skumppamakuja. Yhtä ollaankin jo maistettu, siitä lisää täällä.

Nämä paikkakortit askartelin viime viikon sunnuntaina, ja Instagramissa niistä jo vilahdus näkyikin. Tästäkään ei selvitty ilman harmaita hiuksia, sillä liima ja kakkupaperit loppuivat tietysti kesken. Nyt hääparilla ei ole paikkakortteja, mutta eipä se haittaa, meillä on kuitenkin oma pöytä. Jos ei sinne ilman nimilappuja löydetä, niin sitten on asiat huonosti :D



Nämä tein mustaan kartongin palaseen, jonka puolitin keskeltä kahtia. Kakkupaperia kartongin päälle, ja lopuksi vielä nimellä varustettu suikale kiinni; valmista! Yksinkertaisia ja teeman mukaisia paikkakortteja. Tein jokaiselle kutsutulle jo omansa, vaikka puolet vieraista on vielä ilmoittautumatta häihin. Pienempi paha heittää muutama kortti roskiin, kun väkertää viime tinkaan nimilappunen jälkijunassa ilmottautuneille. Onkos muilla paikkakortit askarreltu jo?

Minkku

2 kommenttia:

  1. Hei,
    mistä olet löytänyt tuollaista kakkupaperia?

    VastaaPoista