perjantai 5. kesäkuuta 2015

Servetit hääkattaukseen

Moi!

En malta odottaa, että kerkeän jossakin välissä tekemään koekattauksen, siihen kun alkaa olla kaikki tarvittava kasassa. Tälläkin viikolla on vain yksi ainoa vapaapäivä, ja sekin on sunnuntai, jolloin on  suloisen tyttölapsen ristiäiset. Ei kamalasti kerkeä kotona homehtua! Tästä on aika massiivinen pyykkivuori muistuttamassa tuolla kylppärissä.

Ostin nämä musta-valko-siniset Marimekon servetit tällä viikolla hetken mielijohteesta. Näissä on kivasti ripaus tuota navy blueta, ja koska toiveeni olikin saada sitä jotenkin myös kattaukseen, olivat nämä lautasliinat ihan nappivalinta. Ilmeisesti pitopalvelun puolelta olisi saanut servetit menun hintaan sisältyen, mutta nämä eivät kuitenkaan maksaneet kovin montaa euroa, joten päätin panostaa.

Seuraava ongelma olikin se, millaiseksi nämä servetit vääntelisi. Vähän googlailin ja harjoittelin jos jonkinnäköistä viuhkaa ja patukkaa, mutta lopulta päädyin näihin taskumallisiin lautasliinoihin. Kaasot olivat yksimielisesti taskuservetin kannalla, joten tuumasta toimeen ja taittelemaan!

Erittäin selkeän ohjeen näihin löysin Esmeraldan blogista, täältä.

Joten pidemmittä puheitta, tässä prototyyppi servettitaskusta!


Aurinkoista perjantaita kaikille!
Minkku

2 kommenttia:

  1. Näppärän näköinen ratkaisu :) Meillekkin tulee pitopalvelun puolesta servetit.. sellaiset tylsät valkoiset vain, vähän paksummat. Varmaan mennään kuitenkin niillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, en näköjään osaa päästää itseäni helpolla, voi huoh! :D Tosin ei kyllä mitään havaintoa, millaisia servettejä pitopalvelulla olisi ollut tarjolla, joten mennään näillä.

      Kuulostaa hyvältä teidän paksummat servetit, nää on vähän lirut, ajaa kyllä varmasti silti asiansa :D

      Poista