torstai 25. kesäkuuta 2015

Villa Smeds

Moikka!

Juhlapaikkaan käytiin tekemässä tarkempaa tuttavuutta kaasojen vahvistuksella tiistaina. Varausvaiheessa viime keväänä navetan yliset olivat vielä vähän rempan keskellä, joten oli kiva päästä katsastamaan valmis tila.

Ja pidettiin ihan hurjan paljon! Hyvä valinta tehtiin, ja täytyy sanoa, että onneksi ei otettu ihan ensimmäistä ehdokasta vastaan, vaan etsittiin se joka tyyliltään ja miljööltään miellytti eniten. Suosittelen siis tutkailemaan eri vaihtoehtoja rohkeasti, olipa juhlatilaisuus mikä tahansa.

Tämä tiistainen visiitti oli niin sanottu suunnittelukäynti, joka sisältyy vuokrahintaan. Käytiin läpi päivänkulkua lähinnä pitopalvelun näkökulmasta, ja samalla tietysti hommat selkenivät omassakin pääkopassa ihan kivasti, vaikka on tässä tullut listattua jos jonkinlaista aikataulua jo muutamaan otteeseen.

Ihan parasta tilassa on ainakin ensivaikutelman kannalta tunnelmallinen valaistus; pallovalorimpsuja ja kristallikruunuja ja vasta tehdyt upeat wc-tilat! Voisin ottaa samanlaisen veskin kotiinkin, kiitos! Suurta plussaa myös siitä, että tuikut on sallittu, tätä ei kannata pitää itsestäänselvyytenä. Pihapiiri on maalaisromanttinen punaisine ladon ovineen ja siksi täällä on ihan pakko ottaa ainakin osa potreteista. Tykkään!

Juhlatilaan on mahdollista saada lisämaksua vastaan latohäihin sopivia somisteita. Kivoja juttuja löytyykin vaikka millä mitalla. Kuitenkin kun maksaa sievoisen summankin jo itse tilasta, on suositeltavaa pitää järki päässä koristejuttujen kanssa. Itse nimittäin tosissani jo harkitsin vuokraavani maitotonkkia 15€ kappalehintaan juhlapaikalta. Grhm.

Ainoa päänvaivaa aiheuttanut asia oli kapeat, 60cm leveät pöydät. Ei kamalan kiva, kun vastakkain istuvien juhlavieraiden otsat kopsahtelee yhteen! Suunnittelin tänään pöytien kokoonpanoa pääni puhki, ja meillä on nyt aika hyvä pöytäjärkkä. Ehkä.








Kuvat räpsin vähän sinne päin, kun ei yhtään malttanut keskittyä. Ja pihalta ei ole kuvia, koska vesisade. Mutta koittakaa kestää :D

Minkku



4 kommenttia:

  1. Todella ihanan näköistä! Voi, mä ihastuin etenkin tohon vessaan ja kattokruunun :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä! Toi kattokruunu on jotenkin ihan eri planeetalta ton kaiken rosoisuuden keskellä, siksi se ehkä viehättääkin niin kovin :D

      Ne vessat oli niin upeet! Täytyy varmaan vieraille sanoa, et jos juhlapäivänä katoan tasaisin väliajoin, niin oon todennäköisesti ihastelemassa vessaa ::D Sielläkin oli muuten kattokruunu, pienempi vain. Ihan luksus vessaksi!

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikkis!

      Aloitetaan noista kapeista pöydistä. Meillä vierasmäärä oli noin viitisenkymmentä, ja saatiin nippanappa pöydät riittämään yhdistämällä aina kaksi vastakkain. Tämä ratkaisu oli toimiva, kun ne päät eivät kopsahdelleet yhteen :D Pöytiä on muistaakseni kaksikymmentä. Me vuokrattiin hääparille oma, hieman juhlavampi pöytä, kuin nuo peruspöydät. Sijoitettiin meidän pöytä myös juuri tuonne ikkunan alle, minne tekin sitä suunnittelitte, ja pidin kyllä sijoittelua toimivana.

      Olin juhlatilaan loppupeleissä tosi tyytyväinen. Aivan ihanan tunnelmallinen paikka viettää ikimuistoista päivää! Se on totta, että kaikki extra maksaa lisää, ja kannattaakin laskeskella tarkkaan, mitä oikeasti tarvitsee, koska vuokrahinnat itsessään ovat jo aika huimia.

      Hyvänä esimerkkinä tuo pöytien kattaminen. Me katettiin pöydät itse, mutta tilanne tosin olikin eri, kun meillä oli tila vuokrattuna koko viikonlopun pe-su.Olet oikeassa, että hääpäivän aamuna olisi ehkä muutakin tekemistä, kun pyöritellä lautasia ja koristeita kätösissään. Itse varmasti kasaisin kavereista ja sukulaisista jonkunlaisen tehotiimin, ohjeistaisin supertarkasti kaikki ja valmistautuisin itse suureen päivään jossain ihan muualla. :D

      Me maksettiin myös extraa yön lisätunneista, ja meillä juhlat kestivät kahteen saakka. Täytyy sanoa, että omalla kohdalla kellonaika oli riittävä, koska niin pitkä ja jännittävä päivä oli takana. Oltiin myös juhlapaikalla jo juhlimassa ennen kahta iltapäivällä, eli vihkimisen kellonaikakin vaikuttaa aika lailla. Mitä aikaisemmin sanotaan tahdon,sitä enemmän jää aikaa juhlimiseen. Kuitenkin itsellänikin oli pelko siitä, että juhlat pitää lopettaa kun meno on kovimmillaan, mutta meillä ainakin taisi olla tosiaan vähän väsynyttä porukkaa :D

      Toivottavasti vastauksestani oli apua!

      Poista