perjantai 17. heinäkuuta 2015

Polttaripostia!

Siis voi kääk!

Etsiskelin eilen ihan jotain muuta mainospostin seasta, kun tämä harvinaisen viehättävä kirjekuori tupsahti lehtipinon välistä! Kuoren avaamisen jälkeen oli pasmat tovin niin sekaisin, että meinasin unohtaa puolet omaisuudesta kotiin ja lähdin vahingossa töihinkin etuajassa.


Pakkauslista on paikoitellen hiukan hämmentävää materiaalia, ja koska tämä kaasokolmikko on kyseessä, mua voidaan viedä ihan mihin vaan!


Moni saattaisi olla sitä mieltä, että on tylsää tietää päivä etukäteen. Omalla kohdallani voin sanoa, että helpottaa huomattavasti elämää, kun päivä on tiedossa. Vapaat viikonloput ei näin vuorotyöläisenä ole ihan itsestäänselvyyksiä. Ja silloin kun niitä vapaita on, ne on täynnä ohjelmaa. Tarpeeksi jännitystä on jo siinä, ettei tiedä yhtään mitä tuleman pitää! Fiilis on innostuneen odottava. Ja kun tuo perjantai tuolta tulee, istun varmaan nenä kiinni ulko-ovessa aamusta asti hengittäen paperipussiin :D


 Kiitos muikut kirjeestä <3 Katsotaan miten tän morsmuikun käy! Ensiapulaukku puuttuu kyllä listasta, saako sen lisätä itse sinne? Ihan vaan varmuudeksi?

Minkku

3 kommenttia:

  1. Minullakin on polttariviikonloppuni tiedossa, ei tosin kaasojen armollisuuden vuoksi, vaan ihan vain oman salapoliisintyöni ansiosta. Työvuorolistasta sen näki ihan selvästi, kun pari polttareihin ilmoittamaani työkaveriani sattui olemaan salaperäisesti viikonloppuvapaalla kanssani samaan aikaan ;D Mä tässä nyt jännitänkin, että tuleeko lähtö perjantaina vai lauantaina, ja mitä mahtaa olla luvassa. Iiks, miten maltan olla viikon töissä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, joo no mäkin osasin jo aavistella omiani :D Mutta virallinen ilmoitus päivämäärästä oli kuitenkin ystävällistä. Toivottavasti saadaan molemmat ikimuistoiset polttarit :)

      Poista
    2. Mä luulen, että oli polttarit millaiset hyvänsä, ne on aina ikimuistoiset! :) Joko hyvässä tai pahassa ;D

      Poista