keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Koekampaus

Moi!

Taisin olla viimeksi niin intoa täynnä kirjottaessani tuota koemeikkitekstiä, että se jäi aika lyhyeksi, hupsista. Tosiaan hääpäivän kampaus ja meikki tehdään täällä meidän kotona. Suurta plussaa siitä, ettei tarvitse poistua kotoolta yhtään mihinkään ennen kirkolle lähtöä. Kaasoista kaksi tulee meille yöksi, ja aamulla sitten valmistaudutaan suureen päivään yhdessä tuumin. Kaunistautuminen alkaa hääpäivänä jo kello kahdeksan, koska vihkiminen on sen verran aikaisin.

Onneksi hääpuvun pukemiseen ei tarvitse varata kamalan kauaa aikaa, noin vartissa se on päällä. Sitä onkin tullut testailtua vähän väliä, ja harkinnassa on laahuksen lyhentäminen turvallisuussyistä. Muuten se on just täydellinen.

Mutta asiaan, eli koekampaukseeni. Täälläkin vilahteli ideoita kampauksiin, ja samalla tyylillä mentiin. Hiuksiin tulee vielä pieniä kukkasia lisäksi, tuon letin kohdalle, mutta muuten mennään tällaisella kampauksella. Tykkään! Ja koska en juuri koskaan pidä hiuksia kiinni, muuten kuin kotona, on tämä itseni näköinen ja kivan rento juhlakampaus. Kampauksen kesto oli erinomaista luokkaa, pysyi hiukset kasassa, vaikka jorailinkin onnessani tanssilattialla melkeinpä pilkkuun asti. Harvemmin sitä näyttää yhtä freesiltä tullessaan kotiin, haha. Keskityttiin näköjään räpsimään lähinnä kuvia meikistä, eikä kampauksesta, mutta ehkä tästä saa edes jotain käsitystä.


Meikin ja kampauksen testiversioista jäi kaikin puolin hyvä fiilis. Eipä tarvitse enää jännittää hääpäivänä millainen meikki sieltä oikein tulee, ja voi rauhallisin mielin panikoida sitten vaikka jotain ihan muuta. :D

Niin kuin vaikka nyt sitä, että meidän häät on ensi kuussa! Voi apua.

Minkku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti