lauantai 6. joulukuuta 2014

Itsenäisyyspäivä ja diy-vinkki harsokukalle

Heippis,

ja oikein hyvää itsenäisyyspäivää Suomi!


Harsokukka (morsiusharsona myös tunnetaan) on ollut hääjuhlissa aika suosittu leikkokukka hempeän ulkomuotonsa ja kestävyytensä ansiosta. Sitä myös saa ympäri vuoden, toisin kuin on monen muun leikon kohdalla. Tätä kukkaa tullaan todellakin näkemään myös meidän häissä ensi elokuussa. Ajattelin jakaa kanssanne yksinkertaisen diy-vinkin, nimittäin spraymaalilla saa tähänkin kukkaan himppasen enemmän asennetta! Itse ainakin ajattelin hyödyntää tätä pikku kikkaa.




Mitä pidätte? Minkku

4 kommenttia:

  1. Onpa hyvä idea! Näyttävän näköistä jälkeä. :) Kärsiikö kukka maalauksesta? Tai siis kuivattaako spraymaali kukan vai tarvitseeko se kuitenkin vettä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo omani ovat ihan eläviä yksilöitä :) eli voi maalata eläviä ja laittaa sitten normisti veteen. Ihan ehkä tyveen asti ei kannata värjätä, jos ei halua saman sävyistä vettä :D Oman kokemukseni mukaan maalaaminen ei vaikuta ainakaan merkittävästi itse kukan kestävyyteen. Kukat voi myös maalata, ja sen jälkeen kuivattaa kuivakukiksi, jos niin tahtoo :)

      Poista
  2. Tykkään! Itse olen aiemmin värjännyt harsokukkaa kullanväriseksi, mutta tämä sininen on myöskin näyttävä. :)
    http://projektinahaat.blogspot.fi/2013/11/kullanhohtoa-diy.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, itse taidan värjätä sitten elokuussa kuparilla, tai jos hurjaksi heittäydyn, niin mustalla jopa :D on se kyllä sellaisenaankin toki kaunis kukka! Käyn kurkkimassa kultaiset versiosi :)

      Poista