perjantai 26. joulukuuta 2014

Lontoo & Yellow Tail

Heippis!

Joulut on vietetty ja huomenna koittaa taas arki hetkeksi töiden merkeissä, ennen talvilomaa. Taitaa olla vain viisi työpäivää edessä! Ihanaa. Olenkin tuhlannut tämän päivän Lontoon tutkimiseen ja löytänyt kasapäin kaikkea kiinnostavaa. Kaupunkina vaikuttaa todella mielenkiintoiselta! Innostuin varsinkin pop-up ostoskeskuksesta, Boxparkista. Kaupat on rakennettu tavarakonttien sisään ja niitä onkin sitten toinen toistensa perään. Tosi hauskan kuuloinen shoppailupaikka! Sinne on ainakin päästävä! Camden Town on ehkä myös pakko kokea. Primark on myös yksi määränpää, tämä halpojen vaatteiden, asusteiden, kenkien ja kodin juttujen taivas. Rahanmenoa ei ehkä tällä reissulla voi estää.

Chevron-tyyny primark.com


Odotan myös ostoskatu Oxford Streetin hektistä tunnelmaa ja ihmispaljoutta ja puhelinkoppeja tietty myös! Jännittävää lähteä tutkimaan uutta kaupunkia.

Pitsikorkkarit primark.com


Loman tarkoitus on ennen kaikkea shoppailu, mutta myös muutaman Yellow Tailin viinin metsästys :D Niitä kun on olemassa vaikka mitä laatuja, mutta Suomesta saa vain punaista Shirazia ja valkoista Pinot Grigiota, joka ei ollut kovin hyvää. Että terkkuja vaan Alkoon, Virostakin löytyy enempi kyseisen australialaisen merkin valikoimaa, kuin täältä.





Yellow Tailin moscato on tällä hetkellä ihan lemppareinta! Lähin paikka mistä sitä saa on juurikin Tallinna, että jos joskus törmäät tuohon pulloon siellä tai muualla, niin maista! Toimii ainakin, jos pitää riesling-viineistä, melko samantyyppistä tuo moscato. Nuo bubblesit pitää myöskin testata, koska hyvä kuohari häihin on vielä löytämättä. Onneksi mulla on iso matkalaukku.

Ihanaa viikonloppua ja toivottavasti joulusi meni mukavasti :) Minkku

Psssst! Vinkit Lontooseen ovat myös oikein tervetulleita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti