keskiviikko 31. joulukuuta 2014

2015

Uuden vuoden lupaukseni ovat harvemmin olleet mahtipontisia, vaan ne ovat pieniä juttuja, joita ihan oikeasti voi toteuttaa. Esimerkiksi tänä vuonna lupaukseni oli opetella syömään puikoilla, sillä verukkeella sushipaikoissa on luurattu aika ahkeraan ja jopa kerran tehty itse! Joulupukki toi asian tiimoilta vieläpä kirjan, tämä tulevakin vuosi jatkuu siis sushiherkuttelulla ainakin jossain määrin.



Kuitenkin vuoden 2015 tavoitteet ovat ehkä vähän tärkeämpiä, kuin aikaisemmin. Olkoon syypäänä sitten vaikka häät.

- Oma hyvinvointi & treenaus

Urheilu on lähtenyt aika hyvin käyntiin, tosin sairastelu, joulu ja uusivuosi katkaisi senkin putken. Mutta kuitenkin, motivaation kipinä on onneksi syttynyt. Tähän aion todellakin panostaa ensi vuonna, hitaasti, mutta varmasti.

-Valokuvaus

Kun valmistuin toukokuussa, sain lahjaksi järjestelmäkameran. Intensiivisen harjoittelun tulos ei tosin vieläkään ole hääppöinen, mutta harjoitellaan lisää! Välillä koen epätoivon hetkiä, kun tiedän millaisen kuvan haluan ottaa, mutta kamera ei suostu yhteistyöhön :D Välillä elämä on hektistä, eikä muistoihin ehkä jää kuin otetut kuvat. Myös siksi koen valokuvauksen mieluisaksi puuhaksi, ja sellaiseksi asiaksi, missä todella haluan kehittyä.

-Omien haaveiden toteuttaminen

Tiedän, ettei tämä ole ihan vielä vuoden 2015 asia, mutta ehkä vuoden 2016. Kuitenkin haaveeni vaativat työtä, paljonkin, joten olisi ehkä aika konkreettisesti tehdä jotain asialle.

-Toimiva vaatekaappi

Tiedän, ikuisuusprojekti. :D


Onko muilla lupauksia tai tavoitteita uudeksi vuodeksi?

Ihanaa ja antoisaa uutta vuotta 2015! Pus!

Minkku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti