maanantai 8. joulukuuta 2014

Kuparisolmiot

  Tilaamani solmiot saapuivat vihdoin! Odottelin niitä kauhunsekaisin tuntein, koska olin lopulta aika varma, että sävy on liian oranssi. Kaiken lisäksi tilausta seuraavana päivänä lähdin äidin ja kummitädin matkaan Oulunkylään Helsinki Fashion Housen ystävämyynteihin, joista löytyi Petrifunin osastolta laadukkaita silkkisolmioita ihan älyttömään tarjoushintaan. Juuri edellispäivänä solmiot tilanneena ja ihmeissäni ostin kolme solmiota lisää ystävämyynneistä, siis vain kolme. Samanlaisia ei ollut, kaikki olivat eri kuosia. Niiden sävy oli hyvin hyvin lähellä kuparia. Aloin jo panikoimaan, että olisi pitänyt ostaa enemmän, jos ja kun tilauksen kravatit ovat ihan vääränlaisia.

vasemmalla Petrifunin solmio, oikealla Bubbleroomilta tilattu.

  Mutta mutta, taas oli stressi turhaa, koska Bubbleroomilta tilattujen solmioiden sävy on ihan täydellinen! Petrifunilta ostetut ovat sävyltään ruskeampia. Ainoa ongelma on, että tarvitaan vielä yksi kravatti lisää. Solmiot ovat tulossa sulhaselle, bestmanille, molempien isille ja veljelleni. Nyt teidän on pakko auttaa, ja kertoa mielipiteenne, ennen kuin sekoan. Lopullisesti. En ymmärrä, miten joku (=minä) voi tehdä ongelman solmioista :D

Vaihtoehto 1: Tilaan yhden lisää ja kaikilla on samanlaiset.
Vaihtoehto 2: Sulhaselle erilainen solmio ja muille samanlaiset.


 Omasta mielestäni on hauska ajatus, että suvun miehet ja bestman pukeutuvat johonkin heitä yhdistävään asusteeseen. Toisaalta olisi kiva, että sulhanen erottuisi porukasta. En osaa päättää. Apua.

 Muut hössöttää innoissaan joulusta, kun täällä pähkäillään paniikissa solmioiden kokoonpanoa. Ei mullakaan taida kovin hyvin mennä :D Toivottavasti saan edes vähän anteeksi, koska ihan kohta pyörähtää joululahjojen paketointiruljanssi käyntiin. Taidan keittää ison pannullisen kahvia ja henkisesti valmistautua mahdollisiin paperihaavoihin.

Minkku

4 kommenttia:

  1. Hienoa, että sait täydellisensävyiset solmiot! :) Mä varmaan pistäisin sulhaselle erilaisen ja muille sit samanlaiset.

    Meillä on paketointirumba onneksi melkein jo ohitse... Tai siis, loput lahjat, jotka vielä odottavat saapumistaan, on (toivon mukaan) helppo paketoida.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo jee, kerrankin kävi tuuri, kun sävy osui nappiin! Kiitos mielipiteestä, mä täällä vielä pähkäilen. :D

      Joululahjojen paketointi on aina niin oma ohjelmanumeronsa. Sain eilen paketoitua alle puolet lahjoista, hups! Pikkuhiljaa pitää ryhdistäytyä :D

      Poista
  2. Hienot! Meillä suvun miehet pukeutuivat kaikki asusteiden osalta vaaleanharmaaseen tai hopeaan. Se oli kyllä kiva juttu ja näytti hyvältä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, pidän itse myös noista hurjasti! Oliko teillä miehillä myös jotakin muuta asustetta samassa sävyssä, kuin solmiot? :)

      Poista