lauantai 20. joulukuuta 2014

Täydellinen huulipuna

Hääpäivän kampaus-ja meikkausvaraukset on niin sanotusti pulkassa, ja tiedän aika hyvin millainen kampaus ja meikki on sellainen, minkälaista haluan. Meikkaajani suosittelikin, että hommaan itse huulipunan, niin samaa sävyä pystyy sitten lisäilemään päivän mittaan. Pohdin kirkkaanpunaisen ja oranssinpunaisen huulipunan välillä, kumpi sopisi sitten paremmin. Silloin kun huulipunaa käytän, se on yleensä oranssihtavaa, joten oranssinpunainen on ehkä luonnollisempi valinta kuitenkin. Löysin jopa Yves Saint Laurentilta tämän täydellisen sävyn (Voluptè, mandarine acidulèe 10) ja se on jossain vaiheessa pakko kotiuttaa!

Sokos.fi 

 Pitää vielä kuitenkin hetki himmailla, koska Lontoon reissu lähestyy ja kaverini vinkkasi Superdrug-nimisestä meikkikaupasta. Kävin äsken vähän kurkkimassa ja esimerkiksi nämä allaolevat huulipunat ovat siellä alle £5! Laadusta en tiedä, mutta ehdottomasti tutustumisen arvoinen paikka.

Superdrug.com

Superdrug.com

  Huulikiilto ei taida tulla kysymykseenkään, koska varsinkin tuulisella kelillä hiukset liimautuvat inhottavasti huulikiiltoon. Karvahuulet ei ihan kauheasti houkuttele :D Taidan tosiaan ostaa tuon YSL:n huulipunan jossain vaiheessa, mutta voihan sitä täytellä muuten vaan varastoja tuolta Superdrugista. Reissu tulee eteen yllättävän nopeasti heti uuden vuoden jälkeen, ja meillä on vielä jonkunnäköinen sotasuunnitelma Lontoon matkalle tekemättä. Onneksi kerkeää suunnitella sitä vaikka heti joulun jälkeen :)

Minkku

ps. Saa kertoa mielipiteensä mm. väripigmenteistä ja pysyvyydestä, jos joku on kerennyt näitä YSL:n Volupte-huulipunia jo testailemaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti