perjantai 5. joulukuuta 2014

Dear Santa!

Heippa!

Omalta osaltani olen aika kunniakkaasti hoitanut jo joulun lahjaostokset, muutama paketti puuttuu vielä! Viimeisten ostoksien pitäisi olla helppo homma, tiedän onneksi mitä meinaan ostaa ja mistä.

Paketointi onkin onneksi kivaa puuhaa, paitsi siinä vaiheessa, kun teippi tai nauha loppuu kesken. Nyt ei todella pitäisi sitä ongelmaa eteen tulla, olenhan muutamaan kertaan maininnut askarteluvarastostani... :D  

sokos.fi


Tänä talvena toivomuslistani näyttää aika samalta, kuin joka ikinen vuosi. Aina löytyy jokin tuoksu toivelistalta ja tänä vuonna se on ikisuosikkini Escadan Magnetism. Toivelistalta löytyy yleensä myös Iittalaa. Nyt alkaa olla kupit ja lautaset kerätty, maljakoitakin löytyy pikkuinen kokoelma. Tänä jouluna toivelistalla ovatkin perinteiset Kivi-tuikkukipot.

iittala.com
Reppu helpottamaan työmatkoja, on vähän pönttöä lenkkeillä töihin ruskea nahkalaukku olalla keikkuen. Jospa pukki korjaisi asian! Haaveilen Fjällravenin Känkenistä, mieleisin sävy on brick.

partioaitta.fi



Olen ihastunut Annon kuosiin nimeltä Lankku. Torkkupeitto on ihana!
netanttila.fi
Siinäpä pientä listan pätkää. Joulukuu tuntuu jo nyt sujahtavan supervauhdikkaasti. Reilut kaksi viikkoa aattoon, aika hurjaa. Ihanaa perjantaita, Minkku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti