torstai 12. maaliskuuta 2015

Herkkubuffet & karkkikärryt

Moi!

Sain juhlapaikalta luvan kaavailemani herkkubuffetin toteutukseen! Nyt pitäisi pohtia vain buffetin sisältö. Yksi kaasoistani totesi, että kyllä se on nakki joka juhlijan tiellä pitää, esitellessäni bongaamaani hodarikärryä! Harmi vain, että omia ruokia ei saa tuoda, joten hodarit täytyy unohtaa ja keskittyä vain herkkuihin. Sipsit ovat kuulemma myös kieltolistalla, koska jättävät rasvatahroja juhlapaikan lattiaan. En haluaisi missään nimessä pelkkää makeaa buffettiin, joten pähkinät ja mahdollisesti popcorn jäävät vaihtoehdoiksi. Koen jotenkin, että popcornin tekeminen juhlapaikalla on haastavaa, ellei raahaa omaa mikroa mukaan, ja sepäs se vasta olisikin :D Ja edellisenä päivänä en halua poppareita poksautella, koska ne nahistuu niin nopeasti. Mitä tässä nyt oikein tekisi? Kysyin myös juhlapaikalta, onko pitopalvelun puolelta iltapalamahdollisuutta, mutta en saanut koskaan vastausta. Oletetaan siis, että ei ole mahdollista.

Sain pienimuotoisen päähänpinttymän karkkikärryistä. Parit kärryt Suomen kamaralta löysinkin vuokralle, mutta vuokrahinta ei houkutellut. Ne on kuitenkin vaan somisteena. Kärryt olisi toimineet alkumaljoille pöytänä, (voi myös olla että kallistutaan cocktail hour- tyyppiseen drinksutuntiin, kun ollaan kuvattavana) ja myöhemmin toimittaneet herkkubuffetin virkaa. Mutta kappas, en ole ihan pimahtanut, kun tajusin lopulta sanoa karkkikärryjä vuokraavalle hääsuunnittelijalle ei kiitos.

Candycart


Tästä päästäänkin oivana aasinsiltana herkkubuffettia koskeviin ostoksiin. Kippoa ja kuppia löytyy itseltäni jo kaapin perukoilta kiitettävä määrä, ja jos tarve erilaisille purnukoille tulee, aina voi kipaista äidin tai anopin kaapeille, hihhih. Löysin kaupoilta kauhoja, mustavalkoraidalliset servetit ja pahvikupit sekä grhm, maitokärryn pohjan. Ei minkäänlaista käsitystä, miten taiotaan pelkästä  maitokärryn pohjasta karkkikärryt, mutta se nyt vain oli pakko ostaa :D Siitä ei ole kunnollista kuvaa, koska se majailee vielä töissä tovin, ennen kuin joku kuskaa autolla sen kotiin. Luovuus siis valloilleen ja karkkikärryjä suunnittelemaan! Mitähän tästäkin tulee...

Minkku

2 kommenttia:

  1. Onpa söpöt kärryt! Mullakin on käynyt välillä mielessä, josko nakittaisin iskän väkertämään meille tuon tyyliset, mutta vielä en ole häntä homman pyytänyt. Ehkä pitäisi... Tsemppiä karkkikärryjen suunnitteluun! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jep, kärryt ois niin hirmukivat! Katsotaan vaan miten käy toteutuksen kanssa :D

      Poista