torstai 26. maaliskuuta 2015

Skumppatestailun tulokset

Niin se vapaa viikonloppu taas oli ja meni!

Lauantain kuoharitestailut kaasojen kanssa oli kyllä äärimmäisen hauskaa puuhaa, vaikkakin yksi nimeltä mainitsematon kaaso poti pikkuista krapulaa ja eräs toinen oli kipeähkö. Mutta hei, pääasia että kaikki kolme pääsivät paikalle maistelemaan näitä, noh erikoisen makuisia juhlajuomia!

Askartelut jäivät ihan omaksi murheekseni, puolet askartelutarvikkeista oli tietenkin hukassa, kun en ehtinyt niitä ajoissa kaivaa esiin ja motivaatio taisi tähän hommaan kaikin puolin olla kateissa. Tällä viikolla olen jo onneksi kunnostautunut näissä hommissa!

Tein tytöille Kumman Kaa- vivahteiset lappuset kuohuvien arvosteluun, ja ostin 20 kertakäyttökuoharilasia, jotta kaikkia juomia pystyi myös vähän vertailemaan keskenään. Lasit tietty numeroin, koska testaus suoritettiin niin sanotusti pullot piilossa, eli vain minä näin järjestyksen juomille. Tosin yritin olla ajattelematta sen kummemmin, mikä on mitäkin. Arvosteluasteikko oli tällä kertaa ykkösestä kymppiin, ja parhaimmat arvostelut keräsivät JP. Chenet ice sparkling ja Don Luciano moscato. Tosin nämäkin juomat jakoivat porukan kahteen leiriin, enkä kyllä joisi itse kumpaakaan uudestaan, ellei olisi aivan pakko.



Ja koska kunto ei kestä toista skumppamaistelua (ainakaan noin laajalla mittakaavalla), ajattelin tehdä taustatutkimusta aikaisemmin mainituista Fresitasta ja NVY:stä, ne ku ovat mielestäni kuohujuomien parhaimmistoa. Edullisuus on noista kaukana, mutta järkevämpää ostaa sellaista, mikä todennäköisesti kulahtaa ihmisillä kurkusta alas, kuin humpsahtaa lähimpään ruusupuskaan.

Että sellaiset testimaistelut!

Ps. Ahkeroin eilen kutsujen sisällön valmiiksi, jes! Mutta kuinka himpskatin vaikeaa on löytää kaupoilta PAPERILEIKKURI?! Loput kutsutarvikkeet ovat tänään saapuneet lähipostiin ja kutkuttaisi hakea ne sieltä äkkiä kotiin, mutta paperin leikkelyssä kera Fiskarsien on tullut auttamattomasti raja vastaan. Argh.

Minkku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti