lauantai 14. maaliskuuta 2015

Polttarihaaste

Tämä monissä hääblogeissa pyörinyt polttarihaaste on vitkastellut luonnoksissani jo tovin. Tämä on alunperin lähtöisin Our love is diamond -blogista. En tiedä ottavatko kaasot kuuleeviin korviinsa toiveitani polttareiden kulusta, mutta aina voi yrittää! Vaikka epätoivoisesti piilottaa vihjeitä tekstin sekaan, tosi ovelaa.



1. Kuka on vastuussa polttareidesi järjestämisestä?
Nyt täytyy sanoa, että tältä kolmen kaason jengiltä ei ideoita kyllä puutu, ja se jos jokin vähän jännittää! Sieltä voi tulla oikeastaan ihan mitä vaan, koska #petoonirti

2. Ketkä osallistuvat polttareihisi?
Ne tärkeimmät naiset. Toivottavasti myös Stig, vaikka sitä ei naiseksi voi luokitella. Erin saa kans tulla, jos se haluu.

3. Mitä odotat polttareiltasi?
Hyvää musaa, bileitä jollain teemalla, pieniä yllätyksiä, parasta juomaa esim. inkiväärisiideriä, viintä, ruokaa ala Minna, hassuja vaatteita, glitteri on myös aina paikallaan.  Parasta seuraa! Ja hattuki ois kiva. Haluun myös nauraa mun tulevat vatsalihakset kipeiksi. Huippua olisi olla koko vaikka viikonloppu hyvällä porukalla jossain kivassa paikassa, mutta ei kuitenkaan missään baarissa.

4. Millaista ohjelmaa polttareissasi on?
Toivottavasti jotain sellaista, mistä ei jää muistoksi mustelmia tai aivotärähdystä. Hauskaa ohjelmaa mahdollisimman pienellä loukkaantumisriskillä. :D

5. Mitä et halua polttareidesi sisältävän?
Voisiko sanoa, ettei mitään perinteistä kaupittelua tai ohjeiden ruinaamista ympäri kyliä pinkeet kostyymit päällä, eikä mitään extremeä, koska saan itseni rikki ihan normaalielämässäkin ilman hulluja stuntteja. Karaokenkin voisi jättää väliin.

Paremmin näköjään tiedän, mitä en halua, kuin mitä haluan. Luotto tyttöihin on sen verran kova, että eiköhän ne ihan itse keksi kivaa ohjelmaa, mutta tässä vähän suuntaa! Vaikka mistäs sitä tietää, jos polttarisuunnitelmat ovatkin jo täydessä vauhdissa?

Minkku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti