tiistai 30. kesäkuuta 2015

Tölkit piiloon!

Heipparallaa!


Mielestäni näyttää ihan kamalalta, kun rumat tölkkijuomat pilaavat kauniin hääkattauksen tai pahimmassa tapauksessa potretit. Olen ehkä pikkutarkka, mutta en todellakaan halua noita tölkkijuomia kuviin tai pöydille pyörimään.
Siispä olen yrittänyt kaavailla ongelmaan ratkaisua. En usko, että tölkit sen kummemmin loppuillasta häiritsevät, mutta varsinkin alkuun olisi hyvä edes yrittää hillitä tölkkikaaosta.  (Terkuin liian monta Satuhäät-jaksoa katsonut morsian, niillä on aina tölkkejä ympäriinsä)

Alkuperäinen idea oli tehdä "tankkauspiste", jossa janoiset juhlijat täyttävät lasinsa ja tyhjät tölkit jäisivät siihen niille varattuun paikkaan. Epäilen jostain syystä tämän toimivuutta, varsinkin myöhemmin illan edessä saattaapi juhlijoilta unohtua.


Toinen vaihtoehto on tilata Ebaysta Kooziet, nämä juoman kylmentäjät, joihin itse olen törmännyt aikaisemmin Thaimaassa. Näitä saisi omalla tekstilläkin, mutta ajatuksena olisi jokaiselle nimikoitu oma koozie. Sitäpä en tiedä tämänkään kohdalla, jaksavatko ihmiset vaihtaa tölkin uuteen kun ensimmäinen on juotu, vaiko miten. Ainakaan ei tölkkijuomat menisi pöytäseurueen kesken kovin sekaisin. Mutta onko pöydät sitten tupaten täynnä tyhjiä tölkkejä, kun ne voi vaihtaa täyteen missä vain? Joku systeemi olisi hyvä, että täyden saa vain tyhjää vastaan,  mutta milläs ihmeellä semmoisen toteuttaa?



Vai olisiko näiden kahden yhdistelmä kuitenkin se paras ratkaisu?

Onko jollain tähän tölkkiprobleemaan ehdotuksia/kokemuksia?

Kuvat pinterest koozie wedding

Minkku


2 kommenttia:

  1. Olen samaa mieltä - tölkit eivät ole kiva näky. Mutta tässä asiassa joustan enkä ala taistella tuulimyllyjä vastaan. Veikkaan että kaikki hienot tölkkipisteet ja peitteet unohtuvat kyllä ensimmäisen törppösen jälkeen jos juomaa yhtään runsaammin tarjolla.. :D

    Everfit/Fitfashion

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sepäs se, todennäköisesti ihan turhaa vaivannäköä ja ajantuhlausta! :D Mut hei, yrittänyttä ei laiteta! Ehkä mä saan vielä jonkun kuningasidean tän tölkkiasian suhteen. Jos en, niin sitten lupaan luovuttaa minäkin. :D

      Poista