maanantai 27. huhtikuuta 2015

Postia kirkolta

Vihdoinkin taas tapahtuu jotain konkreettista!

Kirkon järjestämä TAHDON-ilta hääpareille on meidän kohdallamme Oulunkylän Vanhassa kirkossa lauantaina 9.5. Kiva päästä kunnolla tutustumaan itse kirkkoon ja kuulla mitä kaikkea esimerkiksi vihkikaava pitää sisällään. Kirkossa kanttorit esittävät myös häämarsseja ja muunlaista vihkimiseen sopivaa musiikkia. Ehkä saadaan myös vastaus siihen, milloin vihkipappimme selviää. Onpa jännää!


Kysymyksiä ei vielä ole sen kummemmin ponnahtanut mieleen, mutta onneksi tässä on muutama viikko aikaa pohtia, mitä sitten olisi tarpeellista kysyä.

Avioliiton esteiden tutkintapyyntö on mahdollista myös jo tehdä, koska hääpäivään on alle neljä kuukautta! Hui. Jossain välissä pitää tämäkin hoitaa.

Kutsut ovat tulostamista ja viimeistä silausta vaille valmiit. Muutama osoite pitää myös vielä metsästää, kunnes homma on kokonaan paketissa. Keskiviikkona kaasot tulevat meille askarteluavuksi, ja toivottavasti saadaan mahdollisimman paljon tehtyä. Odotukset ovat askartelun suhteen korkealla, koska olisi ihanaa lopultakin saada näpertelyt pakettiin, ettei tarvitsisi niillä enää päätään vaivata. Tosin hommaa on niin paljon, että taitaa jäädä haaveeksi :D Mutta tahti on kolmen lisäkäsiparin kanssa varmasti vähän tehokkaampi, kuin yksin.

Kivaa alkanutta viikkoa!

Minkku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti