sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Projektina pompomit tyllistä

Askartelurintamalla on hurjasti vielä hommaa, mutta tyllipompomien pyörittelyn olen sentään aloittanut. Helposti sujuu vaikkapa telkkaria töllöttäessä. Siltikään en ole saanut aikaiseksi kolmea palloa enempää, säälittävää. Epäilen tyllin loppuvan kesken, joten ehkä täytyy tehdä loput versiot edullisemmasta materiaalista, esimerkiksi silkkipaperista.



Näillä oli ensiksi tarkoitus täyttää juhlatilan takaseinä, mutta muutinkin mieleni. Nämä tulevat pöytäryhmien yläpuolelle rykelmässä ja pitsiviirit sitten takaseinälle, eli koristeiden paikka vain vaihtui päittäin. Niin kuin näin:

kuva

Olen pohtinyt viime aikoina myös sitä, vedänkö koristelua överiksi yksityiskohtien osalta. Tai siis, huomaako kukaan pieniä yksityiskohtia? Otetaan nyt vaikka esimerkiksi minikokoisten puukynien maalaus. Itselleni pikkuiset jututkin ovat tärkeitä kokonaisuuden lisäksi, mutta onko se ihan turhaa, kun aikaa voisi käyttää muuhunkin? Perustelen itselleni tätä yksityiskohtien näpertelyä sillä, että se on meidän juhla ja myös meidän näköinen, huomasi kukaan vaivannäköä tai ei. Mutta silti jotenkin turhautunut fiilis, apuva! Tämä asia menee aika varmasti kategoriaan "todellakin turhat stressinaiheuttajat". :D

Voi huoh.

Minkku


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti