perjantai 6. marraskuuta 2015

Lähtölaskenta Prahaan

Moi!

Mainitsinkin jo, että tiedossa on minikokoinen irtiotto arjesta, kun lähdetään ihan tyttöjen kesken Miian kanssa Tsekkeihin Prahaan, jo 10 yön kuluttua! On tullut jo pikkuisen perinteeksi lähteä joka vuosi johonkin kaupunkikohteeseen, vaikka hups, tämä onkin jo toinen reissumme tälle vuodelle, koska tammikuussa oltiin Lontoossa. Tiedossa on tuttuun reissutyyliimme shoppailua ja nähtävyyksien ja kaupungin ihastelua, paino tietysti ensimmäisellä verbillä.

Kuulin villiä huhua hintatasosta, jonka pitäisi Tsekeissä olla hieman Suomea huokeampi, ja tämäkös innosti tutkailemaan shoppailutarjontaa. Joululahjahankinnatkin on toistaiseksi ihan vaiheessa, vain muutama lahja on ostettuna. Olisi kiva, jos sieltä löytyisi vähän edes täytettä pukinkonttiin. Lisäksi oma vaatekaappini olisi kipeästi päivityksen tarpeessa, joten ihanaa päästä kaupoille ihan ajan kanssa. Tosin lähdetään liikenteeseen pelkillä käsimatkatavaroilla, joten koko Prahaa ei voi ottaa kotiin. Täytyy ostella harkiten!

Ensimmäisenä pakko nähdä-etappina on hotelli Miss Sophie's, joka teki vaikutuksen kuvien perusteella jo tuossa alkusyksystä. Onneksi hotellissa oli tilaa vielä, kun saatiin työvuorot ja muut oleelliset järjestykseen! Ihan älyttömän kiva sisustus ja tunnelma noissa huoneissa! Kyllä tuon näköisissä huoneissa kelpaa jo lepuuttaa. Arvostelutkin kyseistä hotellista ovat olleet aika ylistäviä, toivottavasti mekin saataisiin ihana ja viihtyisä huone.


Kuvat: tripadvisor.com

Nähtävyyksistä omalla listallani ovat astronominen kello, Vltava-joki, Kaarlensilta ja Pyhän Vituksen katedraali. Myöskin Prahan keskusta itsessään on varmasti nähtävyys jo sinänsä, sekin kun kuuluu Unescon maailmanperintölistalle. Mahtaa taas kamerat tällä reissulla räpsyä. :D

Shoppailtavaa pitäisi löytyä urakalla, mutta paljon kehuttu Palladium-ostoskeskus on Prahan keskustassa, ja siellä saa varmasti kokonaisen päivän kulumaan kauppakeskuksen koosta päätellen. Yksien seinien sisällä on peräti 200 kauppaa, huh!

Sanoinko jo, etten millään malttaisi odottaa!

Vinkit Prahaan on toki myös tervetulleita!

Ihanaa viikonloppua :)

Minkku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti