maanantai 23. marraskuuta 2015

Pitopalvelusta osa 2

Moikka!

Jos olet lukenut tekstin pitopalvelusta, tiedät mistä puhutaan. Tämä on jatko-osa kyseiselle luritukselleni.

Sekä Villa Smedsin, että pitopalvelun puolelta on oltu tännepäin yhteydessä asian tiimoilta muutamaan otteeseen. Olen ollut erittäin positiivisesti yllättynyt, miten tuo aikaisempi tekstini otettiin vastaan. Lähtökohtaisesti voin sanoa, että todella ammattimainen ote asian selvittämiseen varsinkin tarjoilijakeissin kohdalla, sai niin minulta, kuin lähipiiriltänikin ropisten pisteitä. Saatiin lisäksi nöyrät pahoittelut molemmista osoitteista, ja niistä jäi oikein hyvä mieli.



Nyt voinkin ilokseni kertoa, mitä kaikkea on Villa Smedsin toimesta päätetty muokkailla asiakasystävällisemmäksi ja selkeämmäksi, ettei kenenkään tarvitse vaivata päätänsä meidän häissä mönkään menneillä jutuilla.

○ Tarjoilijatapaus ei työskentele enää samoissa hommissa. Vastaavaa toimintaa ei tulla enää näkemään. Kaikki osapuolet olivat tästä sen verran järkyttyneitä.

○ Viinilasit ruokailun ajaksi kuuluvat seuraavalla kaudella hintaan. Niitä saa vuokrattua edelleen, mutta nyt vuokra-aika koskee koko päivää. Loistava uudistus!

○ Tarjoilijoiden tuntitaksat ja arviot tarvittavista tuntimääristä löytyvät selkeästi osoitteesta villasmeds.fi Tämäkin on kiva juttu, ettei loppulasku tule tältä osalta enää kenellekään yllätyksenä, vaan sen voi heti laskea budjettiin mukaan.

○ Myöskin omat iltapalat olisivat olleet sallittuja meidän juhlan aikaan. Tässä on ollut ilmeisesti meidän kohdalla kyse väärinkäsityksestä, eikä se juuri enää auta harmitella tätäkään näin jälkikäteen.

Villa Smedsissä tulevaisuudessa häitään juhlivat voivat olla siis rauhallisin mielin, ja haluankin toivottaa kaikille tulevaisuudessa siellä häitään juhliville onnistuneita bileitä!

Mukavaa viikkoa!

Minkku

3 kommenttia:

  1. Moikka Minkku! Ostin sinulta viime kesän lopulla muutamia koristeita häitämme varten tälle vuodelle. Ovat edelleen tulossa käyttöön! :) Vielä siinä vaiheessa tarkoituksenamme oli juhlia häitämme Villa Smedsissä, mutta koska matkan varrella asiakaspalvelu on ollut kehnoa, hinnat nousseet pilviin ja ehdot tiukentuneet, päätimme siirtää häämme lopulta muualle. Alkoi tuntua aika kohtuuttomalta, että koristelutunneista pitäisi maksaa 100€/per tunti ja omat koristeet olisi pitänyt korjata yöllä jo pois. Pelkän lauantain vuokra on tätänykyä 1500-1750€. Siksi päätimme siirtää tosiaan häämme toisaalle. Kurjaa, paikka on niin nätti mutta nuo heidän tiukat sääntönsä aiheuttivat sen, että jo etukäteen huolestutti stressin määrä kiireisestä aikataulusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Mulla on jostain kumman syystä mennyt kokonaan kommenttisi ohi; korjataan asia siis nyt!

      Päätös siirtää häänne muualle oli varmasti helpotus. Itse olisin varmasti menettänyt vähintäänkin järkeni, jos yöllä olisi joutunut siivoamaan kamppeensa nurkista pois; meillä kun teki tiukkaa jo aikataulullisesti, niin koristelun kuin siivoamisenkin kanssa, vaikka käytettävissä oli kokonainen viikonloppu. Juhlapaikka on niin suuri osaa juhlaa, ettei se saa missään nimessä olla taakkana. Hääpäivä on hääpäivä, enkä itsekään olisi halunnut olla mekkoni kanssa irroittelemassa koristeita sieltä sun täältä etenkään silloin. Toki nämäkin ovat järjestelykysymyksiä, mutten olisi halunnut kenenkään muunkaan joutuvan sellaista tekemään meidän hääpäivänämme. Silloin olisi jotenkin liian nopeasti tuntunut, että häät olikin nyt sitten tässä. Tiedätkö, mitä tarkoitan? Se suuri ja jännittävä päivä muutenkin hujahtaa niin hetkessä ohitse, että juhlapaikan purku kuuluu mielestäni ehdottomasti vasta seuraavalle päivälle.

      Löysittekö jostain samantyyppisen juhlapaikan, vai muuttuiko suunnitelmat kokonaan? Onneksi ne sun ostamat koristeet käy monenlaiseen miljööseen :)

      Poista
    2. Moikka! :) nuo olivat tosiaan syinä muutokseen, koimme että emme halua stressata järjestelyistä juhlapäivänämme saati maksaa isoja summia siitä, että saamme koristella ja korjata koristeet pois rauhassa. Kirjoitin itseasiassa tästä juhlatilan muutoksesta blogipostauksen, http://www.thedaywedo.blogspot.fi/2016/02/juhlatilankin-muutos.html :) Uusi juhlatila on hyvin erilainen, mutta todella ihana sekin! :) Villa Smeds on kyllä edelleen mielestäni ihana juhlatila, mutta ne säännöt kuitenkin painoivat liikaa mieltä.

      Poista