tiistai 29. joulukuuta 2015

Joulu 2015

Moikka!

Ei ole Minkkua liiemmin täällä viime aikoina näkynyt, oho ja hups. Itselläni alkoi työt jo sunnuntaina, kolmen vapaapäivän jälkeen, joten ihan ehkä joululomasta ei voida puhua, vaikka yksi päivistä menikin akkuja latailessa ja telkkaria töllöttäessä.

Koko joulukuu on menty aika haipakkaa kyytiä, ja ensimmäistä kertaa koskaan vietettiinkin aatto, tai oikeastaan koko joulu, täällä meidän kotona. Se vaati tietysti vähän enemmän järjestelyä ja aikaa, kuin normaalisti, mutta vitsit että tykkäänkin järjestää kaikenlaisia kemuja! Jouluruoan kokkailutkin onnistuivat yllättävän hyvin ja tunnelma oli muutenkin kivan jouluinen. Ja voi jessus mikä pino lahjoja meillä oli jaettavana! Siihen ja pakettien availuun menikin suurin osa aatosta, ja tietysti hyvän seuran fiilistelyyn.






Saamani lahjat olivat kaikki älyttömän kivoja ja niitä oli hurja määrä. Paketeista paljastui mm. toivomaani Iittalan Essenceä ja Teemaa vinot pinot, Beauty Blenderin kolmen sienen lahjapakkaus, juustoveitset, polttareistani tehty kuvakirja (:DD), kokovartalohaalari (yksisarvinen, tietysti <3), Lene Bjerren koristekeinuheppa, Pentikin Loiste- tuikkukippo ja H&M:n lahjakortti. Lisäksi sain myös vaatteita ja kosmetiikkaa. Etukäteisjoululahjaksi sain uutta elektroniikkaa, nimittäin uuden puhelimen ja läppärin. Että huhhuh, näillä sitten lähdetään ensi vuoteen!

Minkälaisia juttuja teidän paketeistanne paljastui?

Minkku








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti