maanantai 3. marraskuuta 2014

Virkattu matto

Hiphei!

Työkaverin innoittamana halusin virkata oman maton! En ollut virkannut sitten yläasteen, ja silloinkaan se ei tainnut olla ihan mun juttu. Ajatuksesta se lähti, ja marssittiin siskon kanssa Oulunkylään Lankamaailmaan. Onneksi otin etukäteen vähän selvää, mitä kaikkea tarvitsen, koska tuolla oli vaikka minkänäköistä lankaa ja tarviketta. Sisko totesikin huvittuneena, että ihan sama asia, kuin oltaisiin oltu autokaupoilla; mistään ei ymmärrä mitään! Hihhih. Ostin lopulta 3 kg harmaata trikookudetta.



Sain etukäteisjoululahjaksi anopilta tämän Molla Millsin Virkkuri-kirjan. Ohjeet ja kuvat olivat selkeät, ja voin todellakin suositella maton virkkaamista kenelle vain, loppupeleissä todella nopeaa ja helppoa.



Hintaa matolle tuli reilut 20 euroa. Halkaisija on noin 90 cm. Eihän lopputulos tietenkään ole ammattilaisen käsialaa, mutta itsetehtynä sen ei tarvitsekaan olla niin prikulleen. Pienet virheet ja muhkurat antavat matolle lisää luonnetta, eikö vain? Matto tosin kaipaisi vielä höyrytyksen, jotta se asettuisi lattialle vieläkin paremmin.




Ette ikinä arvaa, kuka ainakin menetti sydämensä tälle matolle?




Voi kyllä, kuvausassistenttini taas vauhdissa!

Minkku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti