perjantai 21. marraskuuta 2014

Kurkistus jouluun

Moi!

Eilen oli kunnon raivosiivouspäivä! Ajatukset on pyörineet viime viikkoina oikeastaan pelkästään hääjutuissa, sisustuspuolen jäädessä hiukan varjoon. Eilen kuitenkin kaivoin vähän joulukoristeita laatikoista ja fiilistelin joulua. Vielä en kuitenkaan mitään kummempaa laittanut esille.

Ostin viime vuonna valkoisen joulukuusen, ja jostain kumman syystä en haluaisi kaivaa sitä varaston perukoilta täksi jouluksi esille, mutta katsotaan, onko vaihtoehtoja. Mieluiten haluasin jonkun kuivan risunkarahkan, minkä koristelisi sitten kauniiksi! Sopivaa ei lenkkeillessä ainakaan vielä ole tullut vastaan, pitää olla valppaana! Oikea kuusi ei ole vaihtoehto allergian, ja niiden hiivatin neulasten takia. Harmi kylläkin, koska kuusen tuoksu on niin ihanan jouluinen. Onneksi tuoksukynttilöilläkin saa loihdittua joulun aromeita!


Koristeet ovat punaista, valkoista ja hopeaa. Glitteriäkin löytyy. Luulen, että samoilla sävyillä mennään tämäkin joulu. Toki pitsijuttuja on eksynyt koristelupuolellekin, kovin yllättävää sanoisin.



Joulufiilis on muuten vielä toistaiseksi hukassa. Ehkä se siitä lähtee, kun päästään joulukuun puolelle.

Tosi ihanaa viikonloppua!

Minkku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti