lauantai 15. marraskuuta 2014

Mekkometsästys, osa 2

Moikka!

Viime viikon lauantaina sovitin häämekkoja ensimmäistä kertaa. Kaaso kertoi ilmeeni vaihdelleen epätoivosta ja järkytyksestä ties minkälaisiin variaatioihin. Tiedätte varmaan esimerkiksi farkkujen sovittamisen (rankaksi urheilusuoritukseksi myös kutsutaan) ihanuuden. No, tämä mekkoihin sukeltelu olikin sitten vähän erilaista, kuin normipukukoppikeissi Zarassa. Myyjä eli mekon päällepukija oli onneksi mukava. Selvittiin molemmat hengissä ulos pukukopista. Kamalan vaikea selittää, mutta kokemuksena aika kullanarvoinen. Äkkiä nimittäin kyllä selvisi, mikä sopii ja mikä ei, ja se on loistava juttu se!

Mekon tyyli on selkeytynyt entisestään, joskaan se ei kovin paljoa poikkea aiotusta. Hämmennyksekseni kapeahko mekko näytti parhaimmalta. Olkaimet on oltava ehdottomasti, en tiedä miksi tuubimainen yläosa häiritsi niin kovasti sovittaessa. Eli ihana pitsimäinen yläosa edes jonkunlaisilla olkaimilla ja kapeahko alaosa. Paino sanalla kapeahko. Kapean kanssa mennään jo ihan metsikköön. Aikasemmat mekkopohdiskelut ovat täällä.

Laahus on myös asia, joka mietityttää. Minkähän mittainen on jo liikaa? Toisaalta himppanen pituutta laahuksessa näyttää niin hyvältä kuvissa, mutta käytännön puoli sitten... Ilmeisesti mekkojen tuijottelu on tuottanut tulosta, kun laahuksetkin alkaa näyttää jo jokseenkin hyviltä. Nyt kuitenkin itse mekkokuviin.

Varoitus! Kuvat sisältävät paaaljon pitsiä :D

Mekko 1.
PLUSSAT: Ihanat sirot olkaimet. Takaa kaunis ja sopivan mittainen laahus.
MIINUKSET: Edestä helma muistuttaa hiukkasen mummon verhoja (ei välttämättä huono asia). Johtuu varmaankin juuri tuosta kerroksellisuudesta, mikä takaosassa on taas toimiva.

Dressilyme.com

Dressilyme.com


Mekko 2.
PLUSSAT: Ihanan erilainen yläosa. Ja selkä. Ja söpöt napit!
MIINUKSET: Laahus ehkä liian pitkä.

Dressilyme.com

Dressilyme.com


Mekko 3.
PLUSSAT: Upea mekko, ihanat pitsit.
MIINUKSET:  Timanttivyö.

myday.fi

Näistä yksi on todellakin ylitse muiden, arvaatko mikä?

Terkuin, Mekkomaniaminkku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti