tiistai 4. marraskuuta 2014

Makuuhuone

Tässäpä tämä, kaikessa pienuudessaan. Ei paljoa ylimääräistä mahdu, sänky vain. Ja kaksi vaatekaappia kiinteiden kaappien lisäksi. Kaikista pienin makkari, kaikista kolmesta asunnosta, missä ollaan yhdessä sähkömiehen kanssa asuttu. Haaveilen suuresta huoneesta, missä olisi hyvin tilaa esimerkiksi isolle nojatuolille, lipastolle ja pehmeille, suurille matoille. Ja joillekkin ihanille lattiavalaisimille ja ja...

Reilu viikko sitten näytti tältä...

Villakoira kuvausrekvisiittaa
Timangi



... Ja nyt tältä. Päällystin seeprataulun tapetilla. Seepra onkin kiikkunut seinällä kauan! Ja uusi virkkaamani matto päätyi myös makkariin.



Tummat vaatekaapit ovat Ikean mallistoa ja ainoat tummanruskeat huonekalut, mitä edellisen kodin sisustuksesta on enää jäljellä. Siellä olikin vähän tummempi meininki, kuin mitä nykyisessä kodissa. Vaatekaappien tilalle olisi ihana saada jotain ihan muuta, mutta taitaa olla mahdoton ajatus vähäisen kaappitilan vuoksi.



En tiedä miksi juuri makkari on olevinaan kauhean ongelmallinen sisustaa, ja siihen onkin tietynlainen viha-rakkaus-suhde. Päiväpeitto on ostoslistalla, nyt siinä pyörii vaihtelevalla menestyksellä torkkupeittoja. Yksivärinen suuri päiväpeitto, kiitos.

Kun katselee kuvia omasta kodista, huomaa jotenkin paremmin ne itseään ärsyttävät jutut. Täällä kuitenkin hengaillaan joka ikinen päivä, niin silmä tottuu mihin vaan. Kuvista ne tyhmät jutut jotenkin sitten pomppaa silmään. Ajattelin pysyä positiivisella linjalla ja pitää tätä hyvänä juttuna :)

Minkku.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti