torstai 6. marraskuuta 2014

Mekkometsästys

Tiedän pääni sisällä tarkalleen, minkälaisen mekon haluaisin pukea päälleni hääpäivänäni. Budjetti ei mekon kohdalla ole kovin suuri, koska mieluiten käytän rahat yhteiseen häämatkaan, kuin yhden päivän käytössä olevaan mekkoon. Olenkin tehosurffailut villinä netissä kaikennäköisiä mekkoja ja muutama potentiaalinen ehdokas on tullut vastaan. Mutta, joka mekosta puuttuu se jokin (eli pitsi) tai sitten kaikkea on liikaa. Malliltaan etsin A-linjaista mekkoa, joka myös laskeutuu kauniisti. Merenneitomekot ei tule kysymykseenkään tällä lantiolla, eikä myöskään valtava kermakakkumekko houkuttele. Mekossa ei myöskään saisi olla ainakaan kovin suurta laahusta, koska tämä kömpelö on turvallaan muuten alta aikayksikön.

Eilen luulin löytäneeni sen oikean, kunnes pähkäilin asiaa yön yli ja tulin siihen lopputulokseen, että mekon alaosa on sittenkin vähän liian pliisu. Se siitä sitten ja metsästys jatkukoon!

 Tässä on sen tyyppisiä mekkoja, mitä voisin kuvitella pukevani päälleni:

Mekko 1. Selkämys on kerrassaan herttainen! Napit myöskin kivat.


mekko 1 jennyjoseph.com


Mekko 2. Kaunis pitsikirjailu.


mekko 2 tbdress.com

Mekko 3. Hauska hattaramainen alaosa olematta kuitenkaan liian pöyhkeä.

mekko 3 jenjenhouse.com


Mekko 4. Kaunis yläosa ja söpöt ruusukkeet.

mekko 4 jenjenhouse.com

Näistä yksi mekko mietityttää edelleen, inhottavaa jahkailua :D Mikä mielestäsi on kaunein vai onko mikään? Millainen on unelmiesi mekko hääpäivänäsi? Minkku

4 kommenttia:

  1. Tosi kauniita vaihtoehtoja! Jos tuntuu, ettei valmismekot sytytä tarpeeksi, niin kantsii kyllä miettiä mekon teettämistäkin. Toki tämä ei ole mikään budjettiratkaisu, mutta tuntuu että nyt mekkojen ostaminen käytettynä on "in", joten mekon voisi hyvin saada myytyä eteenpäin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo ei oikeastaan ole hullumpi vaihtoehto! Toisaalta mietin, että raaskiiko mekosta sitten kuitenkaan luopua? :D

      Poista
  2. Nämä on kaikki kauniita ja hyvin samanhenkisiä eli oma tyyli taitaa olla sulla jo hyvin selvillä. Se on aina hyvä juttu. :) Kuvien perusteella kaikki nämä ovat kauniita, mutta ekassa kauniit olkaimet, tokassa pitsikirjailu ja kolmannessa juuri kepeä helma herättävät ihastusta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo onneksi sentään tyyli on selvillä, muuten mekon metsästys saattaisi olla ikuisuusprojekti, tai ainakin edetä etanan vauhtia :D Eiköhän se oikea tupsahda eteen piakkoin, nimittäin nyt ollaan jo hyvin hyvin lähellä!

      Poista