tiistai 8. syyskuuta 2015

Villa Smeds: kuvaajan otokset

Moikka!

Me ollaan palattu ihanalta häämatkalta eilen, ja ennen reissukuvien läpikäymistä pakko tulla tänne lisäilemään parempia kuvia meidän juhlapaikalta, SILLÄ tänään tupsahti ihanan kuvaajan, Juha Kurrin, ikuistamat hääkuvat muistitikun muodossa postiluukusta. Voin kertoa rehellisesti, että tässä viiden tunnin aikana kuvat on tullut katsottua läpi jo noin viisi kertaa. Ja niitä on noin viisisataa. Ja ne ovat kerrassaan upeita! Aloin itkeä tihrustaa heti ensimmäiseksi, kun kuvaesitys pyörähti käyntiin. Sen päivän muistot ovat kultaakin kallimpaa, se päivä, ne kaikki ihmiset ja ne kaikki tunteet kuvien muodossa on jotain äärettömän rakasta!










ps. Jos haluat kurkata maistiasia hääpotreista, voit seurata Instagramista nimimerkkiäni minkkkuu.
pps. Juhan blogi (ei taida löytyä hääkuvia, mutta muita kivoja kyllä) on osoitteessa http://misjuhao.blogspot.fi/
ppps. Nyt kun kotiin on päästy, tämä vaimoke yrittää ryhdistäytyä kirjoittelemisessa!

Minkku

4 kommenttia:

  1. Voi, onpas kauniita kuvia ja ihanan näköinen teidän kattaus!

    VastaaPoista
  2. ihanan näköistä, tosi kauniita kuvia! :) kommentoinkin jo aiemmin, että vietämme itse häitämme Villa Smedsissä vuoden päästä syyskuussa ja juolahti mieleeni, että aiotko myydä mitään hääjuhlakoristeistanne? Olisin kovasti kiinnostunut esim. tienvarsikylteistä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Kiitos tosi paljon, toi on aivan mahtava juhlapaikka ja kuvaaja myöskin :)

      Ja ihanaa jes, ajattelin myydä kaikennäköistä häähärpäkettä pois nurkista pyörimästä todellakin! :D Tienvarsikyltit voin luvata jo sulle ainakin! Laitatko mulle vaikkapa sähköpostia, mistä kaikesta olisit kiinnostunut? Osa koristeita lensi roskiin innokkaan siivoojan toimesta (argh,miehet :D) mutta koti on silti vieläkin pullollaan kaikenlaista somistetta. Ilomielin laitan siis eteenpäin!

      Eli jos laitat mulle viestiä minkku87@hotmail.com niin sovitaan tarkemmin :)

      Poista