keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Kirkkolöytö

Moi!

Ei ollut sittenkään "tyytyminen" Puistolan kirkkoon. Äitini teki ihan loistavan löydön. Oulunkylän vanha kirkko! Voi että, sopii niin hyvin teemankin puolesta jo! Ihan käsittämätöntä, että saatiin kuin saatiinkin päivän ainoa vapaa vihkiaika juurikin sinne! Yhtä hymyä täällä, jihuu!


kuvat helsinginkirkot.fi



On tuo kylläkin ehdottomasti paras hurmaava pieni puukirkko! Kirkon myötä myös asia tuli konkreettiseksi, me todella ollaan menossa naimisiin! Ihan kuin vähän jännittäisi jo suuri päivä, hui.

Toinen ihan mahtava asia on ollut valokuvaajan löytäminen! Kertakaikkiaan taitava tyyppi. En malta odottaa, että päästään kuvailemaan :) Luotto häneen on ihan kymppiplussa. Kuvaaja ja kirkkosöpöliini, ei voi tarpeeksi hehkuttaa!

Nyt on sitten kirkko, juhlapaikka, pitopalvelu, valokuvaaja. Kaikki niin sanotusti suurimmat asiat hoidossa, niin loistavaa! Seuraavaksi pitää ratkaista esiintyjäpuoli. Dj vai bändi? Myös spotifysoittolista ruokailun ajaksi on vielä ihan auki. Meillä on noutopöytä, ei vaan mitään käsitystä, kuinka kauan ihmiset syövät? Ehkä teen varmuudeksi piiiiiitkän soittolistan. Ja ylipäätään päivän ohjelmaa ja kulkua on myös syytä alkaa pikkuhiljaa suunnittelemaan, ei hommat lopu kesken.

Minkku

2 kommenttia:

  1. Onpa hurmaava kirkko! Ja mukavan kokoinen, isot kirkot kun ovat hieman hassuja jos vieraita ei ole kauhean paljon. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on :) Eipä tullut aikaisemmin edes mieleeni miettiä kirkkoa vierasmääränkin kantilta, se ehkä tosiaan olisi hassua, jos suuressa kirkossa olisi kourallinen ihmisiä :D parempi siis näin, ja vitsi, vieläkin oon onnessani tästä kirkosta!

      Poista