maanantai 22. syyskuuta 2014

Rekkareita ja heppoja

Shoppailulakko koki kolauksen. Habitare 2014 sen aiheutti. On suorastaan ihme,etten ostanut enempää! Tehtiin niin hyviä löytöjä!

Habitare oli tänä vuonna mielestäni kiinnostavampi kuin edellisenä. Uusia tuttavuuksia, kuten Zoco home ja Destiny Store, joista etenkin jälkimmäinen teki kyllä suuren vaikutuksen! Suunniteltiin sinne jo shoppailureissua parin viikon päähän, liike kun sijaitsee Helsingin keskustassa, ja toinen vielä Porvoossa.

Yksi todellakin maininnan arvoinen on lisäksi Lyhtytalo. Yritys toimii jälleenmyyjänä ja maahantuojana ihanille tuotteille, joita he nyt itse messujen ajan myivät. Ennen joulua he järjestävät Hyvinkäällä jonkinlaiset myyjäiset, ja siellä on kyllä tää lyhtyhirmu heti paikalla! Sitten kun joku kaunis päivä laitan itse yrityksen pystyyn, haluan heidän tuotteidensa ehdottomasti kuuluvan valikoimaani, sen verran hurmaavaa sisustustavaraa!

Sitten ostoksiin. Bongasin nämä rekisterikilvet erään näytteille-asettajan osastolta. Siellä oli hirmuisesti kaikkea muutakin sälää, mutta en muista, mikä oli yritys. Rekisterikilpiä voi kuitenkin tilata ainakin netistä, peltikyltti.fi. Voi että olen ihastunut varsinkin tuohon vihreään! Se on ihan ruostunut takaa, mutta se taitaa juuri siksi olla niin kovin mieleeni. Kerrassaan ihania!






Ja sitten puuhepat, nämä ovat Lyhtytalolta. Niitä vaan muuttaa meille koko ajan. Kohta joutuu jo ihan karsimaan, koska luulen tietäväni, ettei sähkömies rakasta niitä yhtä intohimoisesti kuin minä. Ostin ensin vain yhden, suuremman hepan. Kunnes oli pakko palata päivän päätteeksi ostamaan pikkuheppakin, hups.





Mukavaa alkuviikkoa! Minkku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti