keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Tulossa!

Moi!

Viime aikoina on tullut pohdiskeltua tätä blogia ja sen sisältöä kaikessa pienuudessaan.

Myöskin se, ettei ole ylimääräistä projektia tässä normaalin arjen rinnalla, koska häät on juhlittu, on se tuntunut loppupeleissä hiukan ahdistavalta. Alkuun se oli suuri huojennus, mut nyt.. Tarvitsen näköjään jotain suunniteltavaa koko ajan.

Joten, keskitän ylimääräisen energiani tänne.

Uusi banneri on päivitetty tänne muutama viikko sitten, ja nyt on siivouksen kohteena tällä viikolla myös nuo tunnistesanat.


No mitä onkaan tulossa? 

Sisustusjutut jäivät puolitiehen hääjuttujen kiilatessa vauhdilla edelle, joten niistä jatketaan ainakin! Kun koti on vuoden ollut samassa jamassa sisustuksen puolelta, niin nyt onkin syksyn aikana alkanut täällä tapahtua.

Vaimon Vakiot- juttusarjassa kerron hyväksi havaitsemistani jutuista, ja nehän voi olla ihan mitä vain kosmetiikasta joulupuuroon.

Juhlat tulee olemaan myös uusi aluevaltaus. Tai ei niinkään uusi, mutta blogissa uusi!

Lisäksi juttutoiveita otetaan vastaan. Onko jotain mitä haluaisit vielä tietää esimerkiksi hääpäivästäni? Kodistani? Reissuistani? Jostain muusta?

Rakkaudella Minkku

4 kommenttia:

  1. Moi! Löysin sun blogin villa Smeds-haun kautta ja selasin nuo hääpostauksesi kaikki läpi! Olemme järjestämässä sinne omia häitämme parin vuoden päähän heinäkuulle 2017 ja tietysti kaikki mahdollinen kiinnostaa hääpaikasta Ja käytännönjärjestelyistä juhlanne suhteen :) ihanalta näytti kuvien perusteella! Olisi kiva nähdä paljon lisääkin kuvia. Oliko catering mielestäsi hyvä ja miten käytännönjärjestelyt sujuivat tilan vuokraajan ja Cateringin kanssa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Hyvä valinta, juhlapaikkana ihanan tunnelmallinen ja viihtyisä pihapiiriä myöden :) Järjestelyt sujuivat vuokraajan kanssa hyvin, vastauksen kysymyksiinsä sai aina nopeasti. Toki suosittelen säästämään käydyt sähköpostikeskustelut epäselvyyksien varalle. Cateringistä voisin kirjoittaa ihan oman tekstinsä lähitulevaisuudessa.

      Kuvia tietysti löytyy lisääkin, niissä vain palloilee juhlakansaa lähes jokaisessa otoksessa :D

      Poista
    2. Kiitos vastauksesta! Hyvä kuulla että kaikki järjestelyt sujuivat illan ongelmia! Olisi loistavaa jos tekisit cateringistäkin oman postauksen! Minua hieman häiritsee kun catering on mainittu vain "yhteistyökumppanina" ilmoittamatta nimeä jne. Toisaalta olemmekin vasta aivan alkutekijöissä järjestelyjen suhteen(aikaa kun on..), eli nämä fiilikset ovat vain tilan näytön perusteella, jolloin itse olin ainakin hieman kujalla :D

      Poista
    3. Heippa, tekstini pitopalvelusta on nyt valmis luettavaksi, käy kurkkaamassa. :)

      Poista