perjantai 9. tammikuuta 2015

HÄÄBÄNDI HUKASSA

Tämä olisi viimeinen suuri asia häiden to do-listalla. Varaa bändi.



Helpommin sanottu, kuin tehty. Tuntuu, että hirvittävän monien bändien listoilla on jotain humpan ja iskelmän väliltä. Ei kovin paljoa nappaa. Ei sitten niin yhtään meitä.

Löysinkin meidän tyylisen bändin. Tai no, molempia miellyttävän oikeastaan, musiikkimaku kun meillä on aika erilainen. Vaikka tärkeää on kyllä muidenkin viihtyvyys, kun vain meidän :D Jokatapauksessa kaksi 45 minuutin settiä olisi tullut kustantamaan puhtaasti yli 2000€. Meinasin pyörtyä.

Toinen bändi, mikä on hyväksi havaittu, on jo varattu hääpäivänämme.

Jäädään kohta varmaan ilman, ja täytyy pakon sanelemana kasata itse kokoon se rytmiorkesteri.

Jotta mahdollisesti vältyttäisiin tältä kamalalta kohtalolta, kerro heti, jos tiedät jonkun hyvän bändin! Hyvä tarkoittaa tässä tapauksessa 2000-luvun musiikkia soittavaa, kohtuuhintaista, ei-humpahtavaa ja asiansa osaavaa bändiä.Täältä päästä alkaa ideat loppumaan. Tai sitten ollaan ilman ja kuunnellaan luonnon ääniä. Älämölöä siis. Phuuh.

Minkku

6 kommenttia:

  1. Mulla olis yks ehdotus! :)

    http://www.magnumlive.fi/esiintyjat-ja-ohjelmat/bilebandit/chapter-11/

    VastaaPoista
  2. Meidän häihin tuleva bändi soittaa aika laajasti pop- ja rock-covereita, listalla oli ainakin Bon Jovi, Apulanta, Anssi Kela, Green Day, Hassisen kone, U2, Uniklubi, Dingo... 3 x 45 min tulee meille kustantamaan 750 euroa, hinta vähän vaihtelee matkakulujen mukaan. Itse en ole koskaan kuullut näiden tyyppien soittoa, mutta äitini tuntee kitaristin ja kehui... Hämeenlinnan suunnalla on mahdollisuus käydä treeneissä heitä kuuntelemassa, jos ei halua ostaa sikaa säkissä... Voin antaa s-postiosoitteen, jos haluat ottaa bändiin yhteyttä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hinta on ainakin kohdillaan! Jos heiltä löytyy myös jonkunlaista biisilistaa, niin olisi ihan huippua, jos viitsisit laittaa sen vaikka sähköpostiini! :) Ja suuri kiitos vinkistä!

      Poista
  3. Hei!

    Täällä toinen kiinnostunut kuulemaan Hämeenlinnalaisbändin yhteystietoja!

    Tsemppiä häävalmisteluihin, hieno blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!

      Kaivoin bändin sähköpostiosoitteen Hannan lähettämästä mailista, eli nykanen.tomi@gmail.com.

      Kiitos, tsemppiä näissä valmisteluissa tarvitaankin :)

      Poista