tiistai 20. tammikuuta 2015

Shoppailu Lontoossa

Moi! Alan pikkuhiljaa toipua aivan kammottavasta kuumeesta ja flunssasta, liekö ollut joku englantilainen pöpö sitten.

Takaisin kuitenkin Lontoon shoppailutunnelmiin! Shoppailuhulluna se onkin usein sellainen asia, mitä ensiksi suunnitellaan. Vaikken minäkään ihan loputtomiin jaksa kaupoilla pyöriä, mutta noh, pitkään kuitenkin. Usein uusien kohteiden sisustuskaupat ja vaateliikkeet, joita ei Suomessa ole, on tsekattava etunenässä. Hotellin valinnassa painoi tällä reissulla Oxford Streetin läheisyys. Luin paljon ihmisten kokemuksia tästä ostoskadusta, ja sen tungoksesta. Täytyy sanoa, että paljon pahempi tungos oli Kööpenhaminan ostoskadulla Strøgetilla, kuin Lontoossa Oxford Streetillä, vaikka alennusmyynnit olivatkin käynnissä. Pidinkin tästä shoppailupaikkana reissussa eniten! Lähes kaikki ostokset ostin myös täältä.



LEMPPARIT:

Portobello Road oli tunnelmallinen pastellin sävyisine taloineen, ja taisin vähän hurmioitua paikan söpöydestä. Täältä löytyy ehdottomasti vähän erilaisempaa tavaraa, myös sisustuspuolelle. Ihana paikka! Lauantaisin paljon ihmisiä.



Primark oli todellinen tavarahelvetti, ja vaatteet jäivät sieltä ostamatta, mutta asusteita, kenkiä ja alusvaatteita sieltä tarttui kiitettävästi mukaan. Kodin sisustusosasto oli aika mitäänsanomaton ja oikeastaan pettymys. Hinnat olivat kyllä sen verran edullisia, että heikoimmat hullaantuivat täysin ja kantoivat sylitolkulla tavaraa kassalle :D

Tavaratalo Debenhams oli oikeastaan ainoa kosketus kohtuuhintaisiin sisustustuotteisiin. Siellä oli muutenkin laajat valikoimat oikeastaan kaikkea, myös hääpukuja! Suosittelen tutustumaan, jos Lontooseen meinaa matkustaa.




Kosmetiikkaliike Superdrug oli hintojensa puolesta pakko käydä katsastamassa, ja näitä löytyykin vähän joku kulmalta. Osa tunnetuimpien merkkien hinnoista reilusti edullisempia, kuin Suomessa. Ja vähemmän tunnetummat merkit puoli-ilmaisia.


PAKKO PIIPAHTAA:

Nelikerroksinen Victoria's Secret oli myös tutustumisen arvoinen paikka. Se löytyy Oxford Streetin sivukadulta.

Harrold'sin ovella haistoi jo rahan, siellä käväistiin ihan pikaisesti vain. Aivan liian kallis ja pikkuisen ahdistavakin paikka, ellei lompakko ole paksukainen.

Westfield London oli ainakin omalta osaltani pettymys, vaikka kauppoja sieltäkin löytyi vaikka millä mitalla. Liekö shoppailuähky iskenyt, mutta täältä tarttui mukaan vain yksi paita New Lookista. Säälittävää. :D



Shoppailukaupunkina monipuolinen tuttavuus! Häitä ajatellen ei löytynyt mitään, mikä on ostoslistallani. Täsmäiskuja ja tehoshoppailua on siis harmi vain jatkettava Suomessakin.

Minkku


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti