torstai 15. tammikuuta 2015

Lontoo





Ihana reissu takana! Lontoo oli juurikin sitä, mitä ajatella saattoi. Hiukan harmaata katukuvaa piristivät suloiset punaiset puhelinkopit, bussit ja postilaatikot. Kolme päivää oli liian lyhyt aika kyseisessä kaupungissa, vaikka paljon silti kerettiinkin näkemään ja kokemaan. Hyde Parkin nurmikko oli näin tammikuussa edelleen vihreä ja tuli kaipaus kesästä. Oli ehkä vähän hassua, että lenkkeilijät juoksentelivat siellä pelkissä shortseissa ja teepaidoissa.

 Tulopäivänämme ilma oli aikalailla harmaa, ja sen kyllä huomaa näistä kuvista. Muina päivinä onneksi aurinkokin pilkalteli.




Hotelli oli hyvällä ja rauhallisella paikalla, Oxford Streetille käveli suht nopeasti, ehkäpä alle puolessa tunnissa. Itse en välttämättä ole aina niin kiinnostunut nähtävyyksistä, mutta varsinkin pimeällä Londoneye ja Big Ben olivat molemmat kiehtovia ja kamerat räpsyivät meillä kilpaa, kuin pahimmillakin turisteilla. Yllätyksekseni suurin osa kuvista onkin juuri näistä kohteista, taisin vähän villiintyä.





Kaiken kaikkiaan pidin Lontoosta hurjasti ja englantilaisten ystävällisyydestä varsinkin! Meiltä jäi tällä kertaa Camden Town ja Boxpark kokematta, joten johonkin väliin pakko ehkä piipahtaa uudestaan :) Muutenkin olisi aika varailla seuraavaa matkaa, onko se sitten bestmanin luo Saksaan vai peräti häämatkan suunnittelua? Aina pitää olla joku reissu, mitä odottaa :D

 Shoppailusta Lontoossa tulossa vielä juttua erikseen.

 Minkku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti