maanantai 26. tammikuuta 2015

Häämatka Aruba & Curacao

Miten tässä nyt jaksaa odottaa elokuuta? Meillä on ihan huippu häämatka tiedossa! Päästiin jopa yhteisymmärrykseen alta aikayksikön. Tämä on juuri sellainen reissukohde, minkälainen sen piti häämatkana ollakkin! Täällä ollaan pelkkää hymyä!

Kriteerit häämatkalle olivat
-lämpöä
-rantoja
-kaupunkielämää
-alle vuorokauden lentomatkat per suunta
-hyvätasoiset hotellit
-hieman eksoottinen kohde
-ja tietenkin sellainen paikka, missä ei olla oltu.

Ja voi vitsi me ei malteta odottaa! Aruba ja Curacao täältä tullaan!

aruba

aruba

Aruba on liidunvalkoisia rantoja, luksusta ja rentoilua, kuin taas naapurisaari Curacao on pienempiä poukamia ja pastellinsävyisiä taloja Karibialla.

curacao
curacao

 Näillä saarilla on lämmintä vuoden ympäri, joten sekin vaikutti omalta osaltaan päätökseen. Ja nimenomaan näiden yhdistelmä on ihan täydellinen, niin ei kerkeä kyllästyä. :D Lopetan hehkuttamisen, ennen kuin kerkeän sen kunnolla aloittaakaan, koska mieluummin jatkan omilla lomakuvilla näistä kohteista sitten elo-syyskuussa. IIIK!!

Mikä on sinun unelmiesi lomakohde?

Minkku

6 kommenttia:

  1. Oon aina halunnut mennä Aruballe!! (: Se on jotenkin niin kaunis pastellin värisine taloineen.. Ihanaa häämatkaa teille siis sinne! (: Innolla jään odottelemaan niitä omia lomakuvia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on kyllä aika huikee kohde! Kiitos, odottelen reissua todellakin intoa piukeena :D

      Poista
  2. Näyttää oikein idylliseltä ja sopivan eksoottiselta matkakohteelta! Melkein alkaa kaduttaa, että me ei olla budjetoitu häämatkaa varten, eli varmaan päädytään reissaamaan jonnekin Viroon tai Ruotsiin ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heei eihän Virossa ja Ruotsissa mitään vikaa oo :D Tai ainakin aina niihin voi tehdä harjoitushäämatkan, ja lähteä viralliselle reissulle sitten myöhemmin! Mutta tässäkin asenne ratkaisee, kokemuksesta voin sanoa, että todella onnistuneen matkan voi tehdä vaikka ihan Suomen rajojen sisäpuolellakin :)

      Poista
  3. Ooooo, kuulostaa mahtavalta! Häämatkakuvia odotellessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei meinaa yhtään malttaa odottaa sinne asti! :D Onneksi hääjärjestelyt ja työt pitää mut kiireisenä, niin en kerkeä haikalemaan näiden maisemien perään ihan joka hetki :D

      Poista