tiistai 25. elokuuta 2015

Hääpäivän aamu 22/8/15

Tuore rouva täällä MOI!

Täällä ollaan yhtä hymyä oltu lauantaista saakka. Siis huhhuh. Meidän päivä oli tunteikas, lämminhenkinen, hauska ja rento! Täynnä rakkautta, ihania ihmisiä ja hauskanpitoa. Kaikkea mitä tuolta päivältä saattoi toivoa, ja enemmänkin.

Lauantaina herättiin tyttöjen kanssa jo klo 06, kuuden tunnin yöunien jälkeen. Yllättävän hyvin sainkin nukuttua, kun koko edeltävä viikko oli mennyt järjettömän vähäisillä yöunilla. Aamulla oli niin kova jännitys, että sai ihan tosissaan tehdä kaikkensa, ettei joutunut halailemaan vessanpönttöä. Onneksi se helpotti pian ja muutaman mansikankin sain syötyä :D

7.30 meikkaaja- ja kampaajatytöt tulivatkin jo kolkuttelemaan kotiovea, ja siitä se valmistautuminen lähti tosissaan käyntiin. Hommaa siinä olikin laittaa kaksi kaasoa ja morsian juhlakuosiin! Meille jäi kummiskin lopulta hyvin luppoaikaa, jonka takia jännitys pääsi hiipimään taas esiin, mutta siitäkin selvittiin.





Aamussa hämmentävintä oli se, että kaikki meni nappiin, mihinkään ei ollut kiire. Sulhasen aamu oli taas vähän toisenlainen kauluspaitaan palaneiden reikien kanssa :D

Jännitys kirkon ovella iskän käsipuolessa roikkuessa oli hurja. Jalkojen tutina oli jotain ihan ennen kokematonta, kun odoteltiin portailla sisääntulomarssin alkamista. Kaikki sujui kuitenkin hyvin, kukaan ei kompastunut ja pappi puhui kauniisti ja naimisissa ollaan onnellisesti!

Minkku

10 kommenttia:

  1. Paljon onnea tuoreelle hääparille :))) !

    VastaaPoista
  2. Moikka! Ja onnea tuoreelle avioparille :) Olisiko mahdollista saada kuvia blogiin hääjuhlapaikalta? Meillä on nimittäin tiedossa syyshäät 2016 juuri Villa Smedsissä ja kiinnostaisi kovasti nähdä muiden juhlista materiaalia k.o. paikassa. Se on niin tunnelmallinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka ja kiitos tosi paljon! :)

      Juurikin kuvapläjäystä tulossa ajastettuna muutaman päivän sisään, lähdetään huomenna häämatkalle nimittäin :) mutta uskoisin saavani kirjoitettua tuon jutun juhlapaikasta vielä ajoissa tässä pakkaamisen lomassa :D

      Se on aivan ihana paikkana!

      Kuvaajan ottamia kuvia saadaan sieltä parin viikon päästä. Iik en malta odottaa! Mutta ehkä omat kuvani kelpaavat sulle ensi alkuun:)

      Poista
    2. Hei ihan mahtavaa, kiitos paljon kuvista jo etukäteen! Mukava nähdä kuvia paikasta ja saada samalla inspistä omiin häihin. :) vielä reilu vuosi niihin on, mutta mukava jo fiilistellä. Toivottavasti teillä oli super onnisuneet häät Villa Smedsissä ja huippua häämatkaa nyt sitten seuraavaksi!

      Poista
    3. Hih joo oli ihan mahtavat juhlat! :) Jos haluat käydä kurkkimassa instagramin puolella, niin sieltä löytyy jo matskua juhlapaikastakin #miinasydänjoni tagin alta.

      Kiitos, loma tulee tarpeeseen:D

      Poista
  3. Onnea tuoreelle hääparille! :)

    VastaaPoista
  4. Onnittelut näin jälkijunassa avioparille! :) Ihanat kiharat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos paljon! Tuntuu, että tuosta päivästä olisi jo ikuisuus. :D

      Poista