lauantai 8. elokuuta 2015

Hääopasteet juhlapaikalle

Heippa.

Me haettiin nämä opasteet viime viikolla siltä ihanalta Valintatalon myyjältä. Lainasin kaasolta hiomahiiren, ja hioin aikaisemmat nimikirjaimet ja maalit pois kylteistä. Ja enpä sitten tiedä, johtuiko hiontapölystä, stressistä vai mistä, mutta kuumeinen olo paukahti kurkkukivun kera vierailulle eilen. Toisaalta on parempi sairastaa nyt, kuin hääviikolla tai reissussa, mutta on tämä silti himppasen turhauttavaa. Hoidan noita tämän viikonlopun hommia huomattavasti siis hitaammin, kuin oli tarkoitus, vaikka fiksumpaa olisi jättää kaikki tekemättä ja keskittyä lepoon.

Opasteet saivat hionnan jälkeen maalia pintaan, ja aika toimiva combo tuo kuparin ja valkoisen yhdistelmä. Tykkään! Jaksoin näitä pakertaa vain kolme kappaletta, vaikka viisi meiltä niitä löytyy yhteensä. Oletettavasti kaikki ehkä näin Google Mapsin ja navigaattorien aikakaudella katsoo vähintään suunnan etukäteen, mutta juhlapaikan tie on vähän jemmassa, joten nämä kaikki kolme tulevat kuitenkin tarpeeseen. (Ei itse meinattu edes toisella kertaa löytää kyseistä hiekkatietä, haha.)





Sellaiset sydänkyltit! Nuolet saa osoittamaan mihin suuntaan haluaa, mikä on todella kätevä ominaisuus. Jalkoja en jaksanut maalata uudestaan, ne jäi vähän tuhruiksi. Mitäs tuumaatte?

Ja muuten tasan kaksi viikkoa itse juhlapäivään. Ei varmaan tarvitse erikseen mainita, että jännittää...

Eilen väsäilin myös tietokoneella yhtä ohjelmanumeroa, ja oikean käden nimetön on ihan juntturassa! Minkähänlaiseen kokovartalokipsiin joudun tässä vielä ennen hääpäivää? :D

Turvallista loppuviikkoa itse kullekin!

Minkku

2 kommenttia: