keskiviikko 26. elokuuta 2015

Häiden ohjelma

Moikka!

Nyt voisin vähän avata tarkemmin häissä ollutta ohjelmaa. Ohjelma ylipäätään tuotti päänvaivaa aikalailla, koska leikit yms. sellaiset perinteiset ohjelmanumerot meidän häissämme oli ehdoton ei, lukuunottamatta kimpun ja sukkanauhan heittoa.

Meillä oli drinkkitunti sillä aikaa kun oltiin kuvauksessa, ja juontajakaaso veti sillä välin kylmien virvokkeiden lomassa pienimuotoisen esittelykierroksen huiskutuskeppien avulla. Vaikka ollaan oltu kauan yhdessä, eivät 50 kutsuvierasta olleet ainakaan kaikki nähneet toisiaan aikaisemmin, joten tämä idea oli ainakin hauska!

Oheisohjelmaa sitten vasta olikin!

Treffipurkki:

Treffipurkin ideana on kerätä ideoita kahdenkeskiseen ajanviettoon juhlaväeltä. Alkuperäinen idea taitaa olla sellainen, jossa treffivinkkejä haetaan kolmesta eri kategoriasta; ilmaista, edullista ja arvokkaampaa tekemistä. Me yksinkertaistettiin tämä purkkihomma sillä tavalla, että jätettiin pois kategoriat ja hyvin toimi näinkin! Nytpä on vinkkejä joka lähtöön :D Lähes kaikki tosin K-18 materiaalia, haha.



Hääbingo:

Hääbingossa ideana on bongata viiden suora tapahtumista, mitä saattaa juhlapaikalla tapahtua. Tämä homma oli nopeasti ohi, sillä kolme ensimmäistä bingoa oli huudettu jo reippaasti ennen kahvia.


Kuvajahti:

Kuvajahdin ideana oli saada erilaista kuvamateriaalia erinäisistä jutuista. Ihan kauheasti ei kuvia ainakaan vielä ole sadellut, tosin mieluumminhan sitä katsoi kun ihmiset viihtyivät silmin nähden, ja siinä meiningissä ei todellakaan kerennyt kukaan kummemmin kuvailemaan. Sitä varten oli ihan oikea kuvaaja, ja voi että me odotetaan millaisia kuvia sieltä tulee!


Salatehtävät:

Salatehtävät olivat ehdottomasti oma suosikkini, ja jokainen salaisen lapun saanut suoritti tehtävänsä, ihan mahtavaa! Kaasoista kaksi kävi siis vaivihkaa summan mutikassa sujauttamassa juhlaväelle lappuja, ja iltaan asti oli aikaa suorittaa oma tehtävänsä. Kolme parasta ja antaumuksella suoritettua tehtävää saivat palkinnot, ja tämä ratkaistiin reteästi huutoäänestyksellä. Suosittelen lämpimästi!

Tehtävinä oli mm. houkuttele joku kanssasi pöydän alle, pyydä saada ottaa kuva jonkun henkilön viiksistä, näytä pöytäseurueellesi miten sushia rullataan ja käytä apuna bestmanin solmiota, kehu asiantuntevasti juomaasi, laita pöytäseurueesi jumppaamaan, ole viimeinen joka taputtaa.



Näiden lisäksi oli häätanssi, jota oli nopeasti harjoiteltu kerran, ja laahuksen takia se olikin älyttömän koruton versio, mutta kerrankos sitä!

Yllätysohjelmaakin löytyi, kun DJ innostui yllärinä vetämään beatbox-esityksen, hän on kuulemma yksi Suomen taitavimmista, ja sen kyllä huomasi! VAU!

Yhteenvetona vielä, että ainakin omasta ja muutaman muunkin mielestä tässä oli ihan tarpeeksi ohjelmaa, että aikaa jäi vielä hyvin seurustelulle ja illalla bailaamiselle. Huh, mitkä bileet! ♡

Minkku

Ps. Tämän kirjoituksen julkaisuhetkellä ollaan matkalla Curacaolle, palaillaan siis sieltä käsin seuraavan kerran!

2 kommenttia:

  1. Oi että, tosi kivoja ideoita kaikki! Etenkin nuo salatehtävät on ihan mahtavia, pitääkin laittaa se muistiin omia tulevia häitä ajatellen.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo salatehtävät toimi niin hyvin, että itsekin yllätyin :D Suosittelen erittäin lämpimästi!

      Poista