perjantai 14. elokuuta 2015

Geelilakkaus hääpäiväksi

Heippa taas!

Yhdessä vaiheessa olin totaalisen koukussa rakennekynsiin noin viitisen vuotta sitten. Huoltoa huollon perään, jolloin omista kynsistäni oli jäljellä melkeinpä muisto vain. Tavallisen kynsilakan huonot puolet ovat taas pitkä kuivumisaika ja lyhyt pysyvyys. Töissä se on vajaa työvuoro, kun lakka on lohkeillut jo ikävästi. Lakatut kynnet saavat aikaan huoliteltua ilmettä, ja siksi olenkin jo noin vuoden verran suosinut geelilakkauksia. Tällä hetkellä käytössäni on Sensationail-merkkiset vermeet. Lakka on uv-kovetteista ja pitkäkestoisempaa, kuin tavallinen kynsilakka. Geelaamiseen menee nopeimmillaan puolisen tuntia, ja se on heti kuivaa. Ja mikä parasta, ei tarvitse pelätä muhjuuntunutta lakkamassaa kynnellä!



Hääpäiväksi olen toisinaan vilautellut ajatusta akryylikynsistä, mutta nämä geelilakkaukset ovat budjettiystävällisempi vaihtoehto nyt tähän vararikkoon. Eikä tarvitse olla mikään kynsitaiteilija käyttääkseen näitä, se riittää kun kynnen osaa lakata. Pysyvyys näissä on omalla kohdallani viikon luokkaa. Plussaa on myös omien kynsien kasvaminen, geeli on kynnen päällä vähän kuin suojakilpenä. Lakka lähtee irti geelilakoille tarkoitetuilla poistoaineilla tai esimerkiksi puutikulla varovasti työntämällä. Ja toimii muuten myös varpaissa erittäin hyvin. En voi muuta kuin suositella!





Aloituspakkauksia ja geelilakkoja saa tilattua helposti netistä, ja hääpäiväksi satuin löytämään huulipunaan mätsäävän punaisen sävyn!

Onko muut kokeilleet?

Minkku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti