tiistai 4. elokuuta 2015

Stressipetteri täällä moi

Moi.

Koitan täällä toipua ikimuistoisen polttariviikonlopun aiheuttamasta väsymyksestä edelleen. Oli kyllä ehdottomasti parhaimmat bileet ikinä! <3 Kerron tuosta viikonlopusta lisää, heti kun saan käsiini jonkunnäköistä kuvamateriaalia.

Hääpäivään on reilut kaksi viikkoa, ja tuo 17 yötä on jotenkin älyttömän utopistinen ajatus. En ymmärrä, mihin ne päivät oikeen luikahtaa? Missä vaiheessa kävi näin, että ne hommat ei lopu, vaikka kuinka tekee?

Tämän viikon listalla on älyttömän paljon juttuja, ainakin 15 hoidettavaa asiaa. Edellä mainitusta polttariuupumuksesta johtuen on vähän käynnistymisvaikeuksia viikkoon, mutta onneksi tuleva viikonloppu on vapaata. Silloin hoidetaankin sitten varmaan ne vähintäänkin tämän viikon jutut äkäseen eikä rillutella yhtään missään :D

Seitsemän työpäivääkin enää jäljellä ennen kuukauden mittaista kesälomaa, ja häämatkallekkin olisi kiva jo pikkuhiljaa uhrata ajatus tai kaksi. Tämä Aruban ja Curacaon reissu taitaa tulla häiden ohella niin rytinällä, ettei perässä pysytä! Univelkaa tällä tahdilla saa ainakin lyhentää ihan kiitettävästi Aruban rannoilla, jos ei muuten matkaa keretä sen enempää suunnittelemaan.

Kauheesti on myös tekstiä tuolla luonnosten puolella, mutta katsotaan saanko niitä ulos sieltä milloinkaan ajankohtaiseen aikaan. :D Nostan kyllä hattua morsiamille, jotka elävät muutama viikko ennen häitä ihan ilman stressiä! Täällä jää kyllä niin haaveeksi, ettei tosikaan!

Kivaa viikkoa!

Minkku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti