torstai 27. elokuuta 2015

Tilan koristelu Villa Smedsissä

Heippis!

Saatiin tosiaan avaimet juhlapaikalle viime perjantaina klo 14. Sepä olikin kuin pieni muutto, kun roudattiin kotoolta kaikki kamppeet pakettiautolla määränpäähän.


Valmista tuli noin kuudessa tunnissa, kymmenen hengen voimin.

Drinkkipiste oli tölkkikammoisen morsiamen ylpeyden aihe; kaikilla kaatui näppärästi juomat mukeihin noin kahteentoista asti yöllä, jolloin kaikki 240 mukia loppuivat. Siinä vaiheessa tosin ei enää haitanneet muutamat tölkit siellä täällä. Mukikadon aiheutti osaltaan myös pitopalvelu; viinilasit ja muut maksamamme lasit kerättiin pois heti kahvin jälkeen, vaikka kuvittelin vuokranneeni ne koko päiväksi. Noh, menihän se viini muovimukeistakin...








                             


Pöytäkukkina oli valkoista ja oranssia neilikkaa, ruusuja ja harsokukkaa. Tila sai hurjasti kehuja juhlaväeltä! Ja naisväelle oli pöydissä viuhkat, onneksi, sillä sattui kohdalle todella lämmin päivä.

Herkkubuffet löytyi meiltä myös, mutta tässä vaiheessa elämää kuvia siitä on vain puoliksi valmiina. Siitä siis lisää myöhemmin.

 Tältäpä siellä sitten näytti! Osassa kuvista on vielä koristelut pahasti kesken, mutta jotain selkoa ehkäpä silti saa. Ja pahoittelut kamalan pimeistä kuvista, kameran asetukset oli jossain ihan muualla eikä kiireessä olevinaan kerennyt säädellä. Parempia kuvia odotellessa :)

Minkku

4 kommenttia:

  1. Vautsi! Upea tila ja makeat yksityiskohdat. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Tila oli itsessään valoineen päivineen jo niin kaunis, että oli aika helppo homma suunnitella koristelut sun muut vielä siihen lisäksi :)

      Poista
  2. Oi, todella upean näköistä! Hauska tuo drinkkipiste kyltteineen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi kiitti, itsekin pidin lopputuloksesta älyttömän paljon :) vielä kun saisi tilasta vähän parempia kuvia näytille, niin olisi kiva :D

      Poista