tiistai 18. elokuuta 2015

Istumajärjestystaulu

Moi.

Eilen hurahti hääviikko käyntiin ja kaikkea saatiin kahden kaason voimin hirveästi aikaan. Tavarat juhlapaikalle on pakattu ja lajiteltu, askarreltu vähän lisää extempore ja tänään kävin haalimassa kasaan viimeisiä ostoksia, huhhuh. Huomenna on kirkkoharjoitus, ja kai se on itselleen myönnettävä, ettei tässä kovin montaa yötä ole enään tuohon lauantaihin. Torstai menee kukkajuttujen parissa ja bestmankin malttaa tulla vihdoin torstaina takaisin Suomeen, ja perjantaina saadaankin jo juhlapaikan avaimet.

Fiilikset vaihtelee laidasta laitaan koskien lauantaita. Välillä jännitys iskee ihan puskista, pientä panikointiakin on ilmassa. Kuitenkin onneksi se iso paha stressi on selätetty, ja odotan tosi innolla lauantaita.

Mutta asiaan. Pohdiskelin aikaisemmin istumapaikkojen presentaatiota täällä, ja valkoinen suuri kehys vei voiton. Tehtiin se tyttöjen kanssa valmiiksi jo muutama viikko sitten, ja tuossa lipaston päällä se on nököttänyt odottamassa hääpäivää. Muutama utelias on sitä jo tutkinutkin kieli keskellä suuta, ja voinpa tässä nyt vielä todeta, että paikat ovat pitävät lähinnä ruokailun ja kahvin ajaksi. Sitten voi kukin istua puolestani ihan missä lystää, jos oma paikka ei miellytä. :D





Jos mielit tehdä samanmoisen istumajärjestystaulun, tarvitset kehykset, nauhaa, nitojan, paperia ja pyykkipoikia. Ei paljoa vaadi :)

Vähän ollaan vielä hukassa sen suhteen, miten tämä taulu saadaan järkevästi juhlaväen silmien korkeudelle, mutta eiköhän sekin järjesty viimestään perjantaina!

Minkku

4 kommenttia:

  1. Onpas kivan näköinen, itsekin olen miettinyt että istumajärjestys olisi kiva saada jotenkin kehyksiin ja tämähän voisi olla yksi vaihtoehto :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Joo ja tosi nopea toteuttaa, suosittelen. :)

      Poista
  2. Moi! Meillä on sama hääpaikka varattuna ensi kesälle ja olisinkin kiinnostunut kuulemaan, että mitä sovitte tilojen valmistelemisesta? Mainitsit että saatte avaimet jo perjantaina, joten ovatko perjantain "valmistelutunnit" maksullisia vai joustiko tilanpitäjä tämän suhteen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Me varattiin Villa Smeds jo puolitoista vuotta sitten; ehdot ovat sittemmin muuttuneet. Me saatiin vielä koko viikonloppu vuokrattua könttähintaan, nykyään perjantain lisätunneista joutuu tosiaan maksamaan muistaakseni satasen tunnilta, mikä on tosi harmi!

      Poista