maanantai 27. lokakuuta 2014

Hääpäivän aikataulu

Heippa!
 
 Olen pohtinut tässä häiden aikataulua, ja teinkin ensimmäisen koevedoksen päivän kulusta. Aamun kampaus-ja meikkausaikataulua en tähän vielä lähtenyt erittelemään, koska ei mitään tietoa kuka ne tekee, missä ja monelta.

 Tuo meidän vihkiaika on hirmuisen aikaisin, mutta kun se oli ainoa vapaana oleva juuri meidän päivälle, niin ei ole syytä kranttuiluun. Söpö kirkko saa hymyn huulille aina, kun ajattelenkin sitä, niin meidän näköinen!

 Toinen niin sanotusti ongelmakohta on hääparipotrettien ottaminen. Ennen kirkkoa ei ehkä kuitenkaan ole hyvä ajankohta, koska myönnän olevani vähän hermoheikko ja mahdottoman kova jännittämään. Kiva olla hääkuvissa ihan rautakankena.

 Kirkolta juhlapaikalle on 13km, ja sinne ajaa noin vartissa. En kuitenkaan usko, että kovin moni vieras saapuu autolla. Joko järjestetään bussikuljetus kirkolta juhlapaikalle, tai vieraat suunnistavat itse paikan päälle. Jälkimmäinen on todennäköisempi vaihtoehto ja sillä järjestelyllä saataisiin hommattua ehkäpä tunti kuvausaikaa juhlapaikan kauniissa miljöössä. Ja illalla esimerkiksi auringonlaskun aikaan lisää kuvia!

 Ainiin, vieraita on noin viisikymmentä, jos kaikki pääsevät paikalle.


Tarroja salaisiin projekteihin



22.08.2015

klo 13.00 vihkiminen
klo 14.00 potrettikuvia juhlapaikalla
klo 15.00 alkumalja ja onnittelut
klo 16.00 ruokailu
klo 17.15 pientä ohjelmaa
klo 18.00 kakkukahvit
klo 19.00 pientä ohjelmaa/ potrettikuvia lisää
klo 20.00 -"-
klo 21.00 häätanssi (huom! Ei valssi :D)
klo 21.30 dj/bändi/rytmimuna/ marakassi/mikälie-musiikki. (Ei huolta äiti, ensimmäiset kaksi ovat ne oikeat vaihtoehdot)

Loppuilta tanssia ja hauskanpitoa.


 Tässä tämä aikataulun runko. Saa kertoa, jos tämä on täysin utopistinen! T. Viimeksi häissä 5-vuotiaana-Minkku


2 kommenttia:

  1. Aikataulu kuulostaa muuten hyvältä, mutta vihkimisestä alkumaljoihin on aika pitkä aika. Samoin alkumaljoista ruokailuun. Voisiko vihkimisen jälkeen tarjoilla vaikka jotakin alkoholitonta juomaa, jotta vieraat jaksavat kuvauksen ajan? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Se tosiaan taitaa olla himppasen liian pitkä aika kirkon ja alkumaljojen välillä. Täytyy vielä pyöritellä kellonaikoja siis. Joku virkistävä juomatarjoilu voisi kyllä toimia :)

      Poista