torstai 16. lokakuuta 2014

Paperipallerot

Moi!

Olen ihastellut kaikkia paperipallovaloja jo hetken. En kuitenkaan ole raaskinut ostaa niitä lähes neljänkympin hintaan. Sitten törmäsin näihin Konstmiden palleroihin. Vähän ihmettelin paketin littanuutta, mutta äh, en jaksanut pohtia sitä sen enempää, vaan kiikutin nämä puolta halvemmat söpöt kassalle.



No mutta! Kokoa itse paperivalosi, ai kuinka kiva. Kolmeen palloon meni puoli tuntia. Fiksuna tyttönä tässä välissä kokeilin, toimiiko valot ylipäätänsä. Toimii, toimii! Ei muuta kuin takaisin hommiin. Sähkömies tuli kotiin, hetken ihmetteli mitähän se vaimoke taas puuhaa... Yhdessä saatiin valot kasaan, kun yhteen palloon ja ledin sinne kiinnittämiseen tarvitsi juuri sen neljä kättä. Valmista tuli, valot seinään ja.... syttyi! Sammui myös yhtä nopeasti. Muuntaja kärähti. Ai että, miksi en ole yhtään yllättynyt! Niiiin mun tuuria.



Nyt olen sitten edelleen ilman paperivaloja. Ehkä tänään saan vaihdettua ne uusiin. Tai toivon mukaan pelkän muuntajan, ettei hitsi vie tarvitse enää menettää järkeään :D Näytän ne tositoimissa heti, kun saan kunnolliset yksilöt! Ne on kyllä hirmuisen suloiset, vaikka eivät toimikaan, haha.

Minkku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti