sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Ruokailutila

Tässä syödään meillä aamupuuro! Tosin vain ajatuksen tasolla, koska ollaan sen verran aamukiireinen perhe, että toinen kenkäkin vedetään jalkaan vasta hississä. Tämä musta ruokailuryhmä on ostettu ajat sitten Ikeasta. Tässä tapauksessa allekirjotan sen, että edullinenkin voi olla kestävää! On kyllä maksanut itsensä moninkertaisesti takaisin, näiden kaikkien vuosien aikana. Ruokailuryhmä saisi olla suurempikin, tosin se vaatii sitten jo uuden asunnon :D





Valaisin on ihana killuttimineen päivineen, sopii mielestäni hyvin yhteen pelkistetyn ruokapöydän kanssa. Maalattiin pyökin värinen parvi kiiltävällä valkoisella silloin kun muutettiin tänne, ja se oli kyllä täysin oikea ratkaisu. Tila on huomattavasti valoisampi ja jopa puhtaamman oloinen johtuen sudin heiluttelusta.


 Airamin Mona led puuvillapallosarja on viime syksyn ostoksia.


Piensisustusjutut vaihtaa paikkaa vain silloin, kun siltä tuntuu. Tässä ihan lähimenneisyydessä kaupittelin kaikki sisustusjutut pois kaapeista pyörimästä. Jos uusia tekee mieli ostaa, silloin mietitään aika tarkkaan! Ainakin vakuuttelen itselleni niin.





Ihastuin VanillaFly-merkkisiin tanskalaisiin paperituotteisiin Habitaremessuilla, ja niitä oli pakko saada. Ostin niille sellasia hirmukivoja klipsejäkin, mitkä ruuvataan seinään kiinni. Tein suunnitelman kollaasista, mutta päädyinkin ripottelemaan kuvat ympäri kotia. (Oikeesti sähkömies oli sitä mieltä, että kiviseinää ei kannattaisi porata reikäjuustoksi, joten jouduin luovuttamaan.)



Myöskin ruskea UASHMAMA- pestävä paperipussi on uusi, ja se suorittaa suojaruukun virkaa oliivipuulla. Näitä voisi hankkia vielä muutaman lisää eri kokoisina! Miten paperipusseihinkin voi hullaantua?





Mukavaa sunnuntaita! Minkku

2 kommenttia:

  1. Vau, miten upea ruokailutila! Siinä kelpaa kyllä nauttia ruuasta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ihana kommenttisi piristi kummasti tätä harmaata maanantaita! :)

      Poista