perjantai 17. lokakuuta 2014

Uusi teemaväri!

No sehän on KUPARI. Tiedän jo, että tämä uusi tulokas auttaa kadonneeseen häämotivaatioon merkittävästi. Mintunvihreä saa väistyä. Kupari on myös tarpeeksi lähellä konjakinruskeaa, joka oli vahva vaihtoehto sekin. Johan lähti ideat rullaamaan. Hassua, että yhden värin muutos voi aiheuttaa näin suurta suunnitteluintoa :D



Aikaisemmin kävi mielessä, että joku metallisävy voisi toimia. Miten en keksinyt kuparia!? Onneksi vielä ei ole myöhäistä, kunhan ei lähde joka viikko väriä vaihtamaan.

Kupari on värinä nyt oikea trendi. Sitä on saatavilla ties missä muodossa nyt, joten eiköhän sekin auta asiaa. Ainakin ihania kynttilöitä bongailin kuparin värissä kaupoilta. Ne jäi tosin vielä hyllyyn, suunnitellaan nyt vähän ensin. Spraymaalia hankin jo! Pakko myöntää, piti vähän himmailla, etten onnessani alkanut suihkuttelemaan koko asuntoa kupariseksi.

Jouduin syömään purkillisen aprikooseja, koska ehdottomasti tarvitsin testikappaleeksi säilykepurkin. Ei hyvää päivää. Pullo oli onneksi tyhjä jo valmiiksi. Tällaisia kuparipurnukoista sitten tuli!







Valkoinen, musta ja kupari. Eiköhän tällä combolla saada jo kaunista aikaan.

Viikonloppuja! Minkku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti