maanantai 13. lokakuuta 2014

Kynttilät ja maanantai

Täällä ilmoittautuu yksi kynttilöiden suurkuluttaja! Polttaisin niitä varmaan yötä päivää,  jos olisin koko ajan kotona. Varsinkin tällainen erityisen synkkä maanantai vaatii ison kahvikupillisen lisäksi muutaman tunnelmavalon.



Juhlapaikan kattoon kaavailtiin ensin roikkumaan pilttipurkkeja, joissa olisi tuikut sisällä, kunnes kuulin, että niissä monikäyttöisissä purkeissa piilee räjähdysvaara. Ei ehkä kauheen kiva ohjelmanumero, kun purkit alkaa poksumaan. Nyt mietinkin, hylätäkkö idea kokonaan,  vai käyttäisikö led-tuikkuja oikeiden sijaan? Eipä ainakaan tarvitsi huolehtia tuikkujen vaihtamisesta kesken juhlan. Toisaalta oikea tuli on kuitenkin tunnelmallisempi. Hmmmm. Onneksi pilttipurkkikasalle on keksitty varmuudeksi jo muuta käyttöä. ;)

Kynttilöitä/tuikkuja on tulossa lisäksi jokaiseen pöytään lasipurkkeihin. Näitä ajattelin alkaa piakkoin askartelemaan! Pitsinauhaa ja mustavalkoista paperinarua. Voipi olla, että päätyy käyttöön heti kun saan ne vaan väkerrettyä.

Sovittiin tyttöjen kanssa suunnittelu-ilta muutaman viikon päähän ja kas kummaa, olenkin koko viikonlopun töissä. Kuulostaa hullulta, mutta seuraava mahdollinen viikonloppu taitaa mennä jopa tammikuun puolelle!! Siispä itse pitää myös ryhdistäytyä, ja alkaa ihan itsenäisesti puuhastelemaan tässä vaikkapa arki-iltaisin. Varsinkin kun tuntuu, että tekemistä riittää ja motivaatio on lomalla jossain hyvin kaukana. Pitääkin uppoutua taas Pinterestin maailmaan, jos sieltä saisi inspiraation takaisin.

Minkku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti